Δύσκολο του Μαρινάκη, θέλουν παίκτης & ΟΦΗ – εμπόδιο ο Παναθηναϊκός

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο νεαρός δεξιός μπακ θέλει να επιστρέψει στο Ηράκλειο, έχοντας απορρίψει άλλες προτάσεις, ο ΟΦΗ τον θέλει μόνο ως ελεύθερο αλλά ο Παναθηναϊκός κλείνει την πόρτα ενημερώνοντας ότι τον παραχωρεί μόνο ως δανεικό.

Το θέμα της απόκτησης του Νίκου Μαρινάκη διέρρευσε από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού και πράγματι έχει βάση. Ο ΟΦΗ κατέθεσε επίσημη πρόταση στο νεαρό δεξιό μπακ ξεκαθαρίζοντας όμως ότι θέλει να τον αποκτήσει μόνο ως ελεύθερο και όχι ως δανεικό. Εδώ, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ίδιος ο Μαρινάκης θέλει να έρθει στο Ηράκλειο όμως και εκείνος θέλει να έρθει ως ελεύθερος και όχι ως δανεικός από τους “πράσινους” αφού γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, πιστεύει πολύ στον εαυτό του και στις δυνατότητες της ομάδας.

Όμως, εδώ μπαίνει ένα μεγάλο αλλά. Και αυτό το αλλά προέρχεται από τον Παναθηναϊκό που δεν επιθυμεί να τον αφήσει ελεύθερο, παρότι ενημερώθηκε ότι δεν υπολογίζεται, αλλά τον παραχωρεί μόνο ως δανεικό. Και εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός προβάλλει εμπόδια για δεύτερη φορά παρότι δεν υπολογίζει τον Μαρινάκη ενώ θα τον χάσει το επόμενο καλοκαίρι καθώς ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του.

Η περίπτωση απόκτησης του Νίκου Μαρινάκη δυσκολεύει αρκετά και φαίνεται πως πολύ δύσκολα θα ανατραπεί η κατάσταση μέχρι τις 20.00 το απόγευμα, όταν και ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook