Παρών ο ΟΦΗ για ιερό σκοπό!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ θα συμμετάσχει με την Κ19 στο τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα στο Παγκρήτιο με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για την αγορά προσθετικού άκρου του άτυχου αστυνομικού που είχε χάσει το χέρι του σε τροχαίο ατύχημα.

Πρόκειται για το τουρνουά που διοργανώνει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου προκειμένου να μαζέψει χρήματα έτσι ώστε στη συνέχεια να τα δώσει στην οικογένεια του 32χρονου Γιώργου, του αστυνομικού που στις 8 του περασμένου Μαϊου έχασε το χέρι του σε τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του στην αερογέφυρα της Λεωφόρο Κνωσσού.

Ο νεαρός αστυνομικός το πάλεψε αρκετά καθώς χρειάστηκε να νοσηλευτεί αρκετές ημέρες στο ΚΑΤ της Αθήνας, δυστυχώς όμως τα τραύματα του είχαν ως συνέπεια να ακρωτηριαστεί το χέρι του. 

Τώρα οι συνάδελφοι του, όπως έχουν κάνει και σε άλλες περιπτώσεις, γίνονται μία γροθιά για να βοηθήσουν κι εκείνοι όσο μπορούν. Έτσι, διοργανώνουν στις 5 Σεπτεμβρίου τουρνουά ποδοσφαίρου ώστε τα χρήματα που θα μαζευτούν να διατεθούν για την αγορά πρόσθετου άκρου για τον 32χρονο αστυνομικό.

mpala.jpg

Το τουρνουά θα γίνει στις 5 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα στο Παγκρήτιο Στάδιο με τη συμμετοχή των ομάδων: ΟΦΗ-Α.Ο.ΖΑΡΟΣ-Α.Ο.ΡΩΜΑΝΟΣ- ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. Η είσοδος είναι 10 ευρώ. Προσκλήσεις θα βρείτε επίσης στο NEWS CAFE και CROP CAFE.