Προς NOVA πάνε τα τηλεοπτικά της Football League

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας flnews, η Football League βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τη NOVA ενώ στο σημερινό Δ.Σ. θα γίνει η οριστική επιλογή.

Ημέρα συμβουλίου και κλήρωσης θα είναι η Δευτέρα (05/09) στη Football League. Η διοργανώτρια αρχή έκανε γνωστό ότι στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί ΔΣ όπου και θα συζητηθούν μεταξύ άλλων το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, τα σεμινάρια της Sportradar, η επιλογή της ασφαλιστικής εταιρείας και της μπάλας του νέου πρωταθλήματος.

Οι πληροφορίες του flnews αναφέρουν ότι η Επιτροπή προμηθειών έχει καταλήξει στην «Ευρωπαϊκή Πίστη» για την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών, ενώ αναμένεται να ανανεωθεί η συνεργασία με τη Nike για τη μπάλα του πρωταθλήματος. Σε ό,τι αφορά στα τηλεοπτικά, αυτό που διαρρέει από τη Football League είναι ότι βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τη Nova, αλλά αυτή δεν έχει επικυρωθεί λόγω της αναβολής έναρξης της Super League.

Η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League συνεδριάζει την Δευτέρα 05/09/2016 και ώρα 14:00, στα γραφεία της Football League, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Ενημέρωση από εταιρία Sportradar για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα 2016-2017
2. Τηλεοπτικά Δικαιώματα
3. Επιλογή εταιρίας για ομαδική ασφάλιση ποδοσφαιριστών και των προστατευόμενων μελών τους για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017
4. Επιλογή επίσημης μπάλας Πρωταθλήματος 2016-2017
5.Διάφορα Θέματα».