Σφακιανάκης: «Θα προσπαθήσω να πληρώσω με φως το αίμα των φονιάδων»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δήλωση με αφορμή το χτεσινό «ντου» στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League, εξέδωσε ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής Στέλιος Σφακιανάκης, ο οποίος τόνισε ότι «θα πληρώσω με αλήθεια το αίμα των φονιάδων».

Στην έκδοση δήλωσης με αφορμή τα επεισόδια που έλαβαν χώρα, μετά το τέλος της χτεσινής κλήρωσης του πρωταθλήματος, προέβη ο πρόεδρος της Football League Στέλιος Σφακιανάκης, όπου και έκανε γνωστό ότι δεν θα προχωρήσει σε καταγγελία όσων προκάλεσαν τα επεισόδια.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Δεν θα καταγγείλω αυτούς που αμαύρωσαν μια υπέροχη εκδήλωση Πολιτισμού, Τιμής και Διαφάνειας.
Όμως, με όλες μου τις δυνάμεις, θα προσπαθήσω να προσανατολίσω τη φίλαθλη κοινωνία για τους υπεύθυνους, και κατ’ εμέ υπόλογους, της όποιας άθλιας επίθεσης, σε όποιο χώρο, σε όποια εκδήλωση και σε όποιον που έχει αντίθετη γνώμη και διαφορετική άποψη.
Το αίμα των φονιάδων θα προσπαθήσω να το πληρώσω με το φως της αλήθειας και της νηφαλιότητας.
Και τέλος, για όσους (τους ελάχιστους) προσπαθούν να δικαιολογήσουν τους τρομοκράτες, τους βιαστές και τα πάθη τους, ελπίζω να μην χρειαστεί να απολογηθούν κάποτε στις οικογένειές τους, όπως εμείς που ήμασταν παρόντες χτες βράδυ, και βρήκαμε το κουράγιο να πούμε στα τρομαγμένα παιδιά μας πως αυτοί που υποδαυλίζουν αυτά που βίωσαν, δεν ανήκουν στην κοινωνία του πολιτισμού μας, παρά μόνο στο περιθώριο και στην περιφρόνηση».