Έφυγαν τα πρώτα 300 διαρκείας της νέας χρονιάς

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας είναι αυξημένη τις τελευταίες μέρες, όσο πλησιάζουν και οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος.

Να σημειωθεί ότι όπως επισημαίνουν οι άνθρωποι του ΟΦΗ, στα διαρκείας που έχουν διατεθεί δεν συμπεριλαμβάνονται οι τηλεφωνικές κρατήσεις που έχουν κάνει οι παλιοί κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας που είναι και αρκετοί.

Μάλιστα όπως σημειώνουν οι άνθρωποι του ΟΦΗ, παραδοσιακά οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας τα προμηθεύονται την τελευταία στιγμή.

Η κίνηση μέχρι τώρα κρίνεται ικανοποιητική και αναμένεται να αυξηθεί το επόμενο διάστημα, όσο πλησιάζουμε στη σέντρα του πρωταθλήματος, επισημαίνουν οι άνθρωποι του ΟΦΗ. Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου έχει δοθεί προθεσμία στους παλιούς κατόχους να ενεργοποιήσουν, το περσινό εισιτήριο τους, διαφορετικά θα πρέπει η θέση να ελευθερωθεί και να δοθεί σε άλλο κάτοχο.

Απο την πλευρά των ανθρώπων της διαχείρισης των εισιτηρίων διαρκείας εκφράζεται η παράκληση για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων και σύμφωνα με τα νέα δεδομένα που επικρατούν για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας, να σπεύσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, όσοι επιθυμούν να κλείσουν και φέτος την θέση τους στο Γεντί Κουλέ, για τα παιχνίδια της κρητικής ομάδας στο πρωταθλημα της Football league, αλλά και του Κυπέλλου Ελλάδος. Το γραφείο διαχείρισης των εισιτηρίων του ΟΦΗ είναι καθημερινά ανοιχτό και έτοιμο να εξυπηρετήσει τους φιλάθλους.

Τα εισιτήρια διαρκείας του ΟΦΗ διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία του ΟΦΗ στο γήπεδο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης» (ωράριο λειτουργίας: 9 π.μ-3μμ και 5μμ-8μμ καθημερινά και το Σάββατο 9 π.μ.-3 μ.μ.

Για πληροφορίες στα γραφεία του ΟΦΗ στο τηλ. 2810-254674.