Σφακιανάκης: «Το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής είναι στον «αέρα»»

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Kαι δεν θα ξεκινήσει στις 25 Σεπτεμβρίου, εφόσον δεν κλείσει συμφωνία με τηλεοπτικό κανάλι και από το Yπουργείο αθλητισμού δεν δοθεί παράταση για να μπουν κάμερες στα γήπεδα της Β’ Εθνικής.

Το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής είναι στον «αέρα» και δεν θα ξεκινήσει στις 25 Σεπτεμβρίου, εφόσον δεν κλείσει συμφωνία με τηλεοπτικό κανάλι και εφόσον από το υπουργείο αθλητισμού δεν δοθεί παράταση για να μπουν κάμερες στα γήπεδα της Β’ Εθνικής, όπως τόνισε ο Στέλιος Σφακιανάκης.

Σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποίησε, ο πρόεδρος της Football League, Στέλιος Σφακιανάκης, τόνισε πως το πρωτάθλημα είναι στον «αέρα» και δεν θα ξεκινήσει στις 25 Σεπτεμβρίου, εφόσον δεν κλείσει συμφωνία με τηλεοπτικό κανάλι με το οποίο είναι σε επαφές και εφόσον από το υπουργείο αθλητισμού δεν δοθεί παράταση για να μπουν κάμερες στα γήπεδα.

Ο κ. Σφακιανάκης αποκάλυψε όιτι ζήτησε παράραση τριών μηνών, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν απορρίπτουμε το θέμα της εγκατάστασής τους, απλά θέλουμε εύγλωττο χρονικό διάστημα για να μπουν. Ζητάμε πίστωση χρόνου».

Να τονιστεί ότι κάμερες δεν έχουν τα γήπεδα της Ελευσίνας, των Σερρών, της Καρδίτσας, του Μενιδίου, του Ευόσμου, της Καλλιθέας, της Σπάρτης, του Αιγίου, του Αιγινιακού και της Λαμίας.

Επίσης, ο ισχυρός άνδρας της Football League διευκρίνισε ότι το ηλεκτρονικό εισιτήριο δεν είναι υποχρεωτικό για τις ομάδες της Β’ Εθνικής.

Πηγή: sport24.gr