«Θα δώσω ότι έχω και δεν έχω για την άνοδο»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Άγγελος Χαντί μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ για τις ασίστ στη Νέα Σμύρνη αλλά και για την μάχη της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ.

Αναλυτικά οι αναφορές του Αγγελου Χαντί στο ofi1925.gr:

Για τις …ασίστ που έδωσε κόντρα στον Αχαρναικό, ο 28χρονος μέσος, ανέφερε πως «για να βγάλεις μια καλή μπαλιά, πρέπει να γίνει και μια σωστή κίνηση. Εχουμε παιδιά στην ομάδα, που ψαχνουν το γκολ και είναι καλοί παίκτες. Αυτό με βοηθάει πολύ. Είδα τον Βουό στο πρώτο γκολ και τον Ράντι στο δεύτερο, σε καλή θέση, τους έστειλα τη μπάλα και εκείνοι την έσπρωξαν στα δίχτυα. Σε κάθε περίπτωση όμως, η νίκη-πρόκριση της ομάδας, είναι συνολικό αποτέλεσμα απο όλη την ομάδα και όχι μόνο απο τις συνεργασίες στις φάσεις των γκολ, που βάλαμε».

Για την σημασία της πρόκρισης του ΟΦΗ, ο Χαντί ανέφερε ότι «είναι σημαντική η πρόκριση στους ομίλους του Κυπέλλου και τη θέλαμε σαν ομάδα. Ποτέ δεν πέρασε απο το μυαλό μας, να φύγουμε τόσο νωρίς απο τη διοργάνωση. Περάσαμε στους ομίλους και περιμένουμε αντιπάλους, που θα είναι και απο τη Σούπερ Λίγκ και θα προσπαθήσουμε και σε αυτά τα παιχνίδια να δείξουμε το καλύτερο μας πρόσωπο».

Για την εικόνα του ΟΦΗ στα δυο παιχνίδια με τον Αχαρναικό, ο Αγγελος Χαντί ανέφερε ότι «ήμασταν η καλύτερη ομάδα και στα δυο παιχνίδια και περάσαμε δίκαια, στην επόμενη φάση. Στο δεύτερο παιχνίδι, ήμασταν σαφώς πιο βελτιωμένοι σε σχέση με το πρώτο».

Για το αν ο ΟΦΗ είναι έτοιμος για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος της Football league o μέσος του ΟΦΗ ανέφερε ότι «φυσικά και είμαστε έτοιμοι. Η ομάδα έχει κάνει σοβαρή δουλειά και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Καλό είναι να έχεις παίκτες, που είναι μεγάλα ονόματα, αλλά το δικό μας πλεονέκτημα, σε σχέση με τις άλλες ομάδες, είναι ότι είμαστε ομάδα. Εχουμε παίκτες που παίζουν για την ομάδα και αυτό κατά τη γνώμη μου είναι πολύ σημαντικό».

Για την δική του πολύ καλή εμφάνιση στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης, τόνισε ότι «προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να βοηθάω την ομάδα να κερδίσει. Δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και θλελω να βγάλω ασπροπρόσωπους, εκείνους που με πιστεύουν. Δε έχω κάνει ακόμα τίποτα. Οταν αρχίσει το πρωτάθλημα, θα δώσω ότι έχω και δεν έχω για να πάρει ο ΟΦΗ την άνοδο».