Για το Σαββατοκύριακο 8-9 Οκτώβρη πάει η σέντρα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το Σαββατοκύριακο 8-9 Οκτωβρίου αναμένεται να ξεκινήσει, καλώς εχόντων των πραγμάτων, το πρωτάθλημα της Football League.

Το είχε δηλώσει σε συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει πριν από μία εβδομάδα ο Στέλιος Σφακιανάκης: «Το πρωτάθλημα της Football League χωρίς συμφωνία με τηλεοπτικό κανάλι δεν αρχίζει»… Και δεν θα αρχίσει στις 25 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία στην οποία είχε οριστεί η σέντρα, έπειτα από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της διοργανώτριας που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης.

Πότε θα γίνει η σέντρα; Το πιθανότερο είναι στις 9 Οκτωβρίου. Μπορεί η ανακοίνωση να κάνει λόγο για αναβολή επ’ αόριστον αλλά ο πρόεδρος της μικρής λίγκας δήλωνε σε πηγαδάκια ότι «την άλλη εβδομάδα η συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα θα έχει τελειώσει». Οπότε καλώς εχόντων των πραγμάτων το πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 8-9/10.

Ο Στέλιος Σφακιανάκης είναι σε συζητήσεις με την NOVA. Πέρσι ο ΟΤΕ είχε δώσει περί τα 3 εκατομμύρια ευρώ μεικτά. Κάπου εκεί θα κλείσει το deal και με το κανάλι της Kάντζας το οποίο θα δώσει επιπρόσθετα και ένα ποσό διόλου ευκαταφρόνητο, περισσότερο από 500.000 ευρώ λένε οι πληροφορίες, για να υπάρχει το σήμα του στο logo της Football League.

Σημειωτέων ότι η άλλη εκκρεμότητα που υπήρχε τακτοποιήθηκε καθώς δόθηκε σιωπηρή παράταση τριών εβδομάδων για να μπουν κάμερες στα 10 γήπεδα της κατηγορίας που δεν διαθέτουν κλειστό κύκλωμα ασφάλειας.

πηγή: contra.gr