Συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΟΦΗ για Καστρινάκη

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

«Καλό Παράδεισο…» αναφέρει για τον δημοσιογράφο και αγνό φίλο του ΟΦΗ που έφυγε από την ζωή.

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του δημοσιογράφου Γιώργου Καστρινάκη για τον χαμό του.

Ο Γιώργος Καστρινάκης υπήρξε ένα αγνός φίλος του ΟΦΗ και ο εκλιπών τον υποστήριξε τόσο, μέσα απο την δημοσιογραφική του ιδιότητα, όσο και μέσα απο την πλούσια και ενεργή κοινωνική δράση του, στην Αττική, καθώς υπήρξε απο τα επίλεκτα στελέχη της κρητικής κοινότητας.

Παρών στα γήπεδα της Αθήνας, όταν αγωνιζόταν ο ΟΦΗ, αλλά και σε μάχεςαγ που έδωσε η κρητική ομάδα ακόμα και σε δικαστικές αίθουσες, για να υποστηρίξει το δίκιο της.

Γιώργο Καστρινάκη, καλό Παράδεισο…» καταλήγει η συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΟΦΗ.

Ο Γιώργος Καστρινάκης γεννήθηκε στον Στύλο Χανίων Κρήτης το 1956. Εισήχθη στο Νομικό τμήμα της Νομικής Αθηνών το 1974 και δούλεψε σε όλη τη διάρκεια των σπουδών του ως συντάκτης του αθλητικού ρεπορτάζ με το οποίο ασχολήθηκε από 16 ετών (1972).

Ήταν τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΑ και μέλος του Μικτού Διοικητικού Συμβουλίου και τακτικό μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου στον οποίο διετέλεσε επί 15ετία διοικητικό στέλεχος.

Η προσφορά του Γιώργου Καστρινάκη στην κοινωνία ήταν μεγάλη, καθώς από το 1985, που υποβλήθηκε για πρώτη φορά σε αιμοκάθαρση, αφιέρωσε τη ζωή του για τη βελτίωση των συνθηκών νοσηλείας και επιβίωσης των νεφροπαθών και γενικότερα των πολιτών με αναπηρία.

Μέχρι σήμερα και επί σειρά ετών ήταν πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Νεφροπαθών, ενώ υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με αναπηρία και βασικό διοικητικό της στέλεχος επί εννιά χρόνια.

Μακρά ήταν και η θητεία του στην Αυτοδιοίκηση (πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου, εκλεγμένος σε όλη τη διαδρομή της τοπικής Αυτοδιοίκησης και πρώτος πανελλαδικά σε σταυρούς στις περιφερειακές εκλογές του 2010 με 13.754 σταυρούς στο Βόρειο Τομέα της Περιφέρειας Αττικής.