Άντε, να δούμε πότε θα αρχίσει…

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Η μέρα της… μαρμότας συνεχίζεται και όλα δείχνουν οτι και το προσεχές Σαββατοκύριακο δεν θα έχουμε δράση στην Φούτμπολ Λιγκ και το έρωτημα πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα έχει καταντήσει… ρητορικό!

Μία από τα ίδια. Η “μέρα της… μαρμότας”, από την ομώνυμη ταινία του 1993 (Groundhog Day)με τον Μπιλ Μάρεϊ, θα λέγαμε για τον ΟΦΗ και τις άλλες ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ που εξακολουθούν να περιμένουν πότε οι τα “φαιά φορούντες” της διοργανώτριας αρχής θα “σφυρίξουν” την… σέντρα του πρωταθλήματος.

Μέχρι τότε προετοιμασία, φιλικά και… υπομονή. Με προπόνηση που έγινε τη Δευτέρα (26/9) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, οι παίκτες του ΟΦΗ επέστρεψαν στις προπονήσεις, μετά το ρεπό που είχαν την Κυριακή.

Δερμιτζάκης, Μπολάκης, Μιλοσάβλιεφ και Νάστος ήταν απόντες από το προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας, κάνοντας ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Η τρέχουσα είναι ββδομάδα φιλικών για τον ΟΦΗ, καθώς την Τετάρτη (28/9) θα αντιμετωπίσουν τον Ηρόδοτο  στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο (16.00) και το Σάββατο, εκτός και αλλάξουν τα δεδομένα, τον Α.Ο. Χανιά στο “Γεντί Κουλέ” (17.30).

Το προπονητικό πρόγραμμα του ΟΦΗ συνεχίζεται με προπόνηση που θα γίνει σήμερα, Τρίτη, το απόγευμα προπόνηση στο “Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook