Το LIVE της κλήρωσης: ΠΑΟ, Ηρακλής, Απόλλωνας οι αντίπαλοι του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο φετινός ΟΦΗ μπορεί να πάρει την πρόκριση. Μπορεί στον όμιλο του να έπεσε ο Παναθηναϊκός αλλά έχει τις δυνατότητες να διεκδικήσει το άλλο εισιτήριο από τους Απόλλωνα Σμύρνης, Ηρακλή.

Με το F5 ανανεώνεται το ρεπορτάζ

Η τωρινή φάση θα γίνει σε μορφή ομίλων. Σε κάθε όμιλο θα είναι δύο ομάδες της Σούπερ Λιγκ και δύο της Football League. Ο ΟΦΗ θα δώσει δύο παιχνίδια στην έδρα του και ένα εκτός “Γεντί Κουλέ”.

Σήμερα θα γίνουν γνωστές και οι ημερομηνίες των αγώνων. Τρία παιχνίδια θα δώσει ο ΟΦΗ ενώ από κάθε όμιλο προκρίνονται οι δύο πρώτοι.

Σε αναμονή για την έναρξη της κλήρωσης. Προς το παρόν, συνεχίζεται η έλευση των εκπροσώπων των ομάδων.

Στον όμιλο του ΟΦΗ θα είναι ακόμα τρεις ομάδες: Μια από την πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας της Σούπερ Λιγκ της προηγούμενης σεζόν, ακόμα μια ομάδα από την Σούπερ Λιγκ που θα προκύψει από κλήρωση και άλλη μια από την Football League.

Η κλήρωση δεν έχει ξεκινήσει ακόμα καθώς υπάρχει μια ένταση λόγω της εκκρεμοδικίας ανάμεσα σε Ζάκυνθο, Παλευσινιακό.

Μεταξύ των 16 ομάδων της Football League θα γίνει κλήρωση προκειμένου να προκύψουν οι οκτώ που θα μπουν στο τρίτο γκρουπ.

Στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας ο ΟΦΗ. 

  • 3ο γκρουπ δυναμικότητας: OΦΗ, Αγροτικός Αστέρας, Τρίκαλα, Αναγέννηση Καρδίτσας, Χανιά, Κισσαμικός, Καλλιθέα και Άρης. Αυτό σημαίνει ότι ο ΟΦΗ αποφεύγει στην φάση των ομίλων Άρη, Τρίκαλα, Κισσαμικό και ΑΟ Χανιά
  • 4ο γκρουπ δυναμικότητας: Αιγινιακός, Απόλλων Σμύρνης, Καλλονή, Λαμία, Πανσερραίκός, Πανθρακικός, Σπάρτη, Πανελευσινιακός/Ζάκυνθος

Το σίγουρο είναι ότι ο ΟΦΗ αποφεύγει τα ντέρμπι με ομάδες της Football League αλλά και την ευκαιρία να δώσει ένα επιπλέον παιχνίδι στην Κρήτη.

Ντέρμπι με τον Απόλλωνα Σμύρνης για τον ΟΦΗ. Αντίπαλος της πρώην ομάδας του ο Αλέξης Περογαμβράκης

Πλέον, ο ΟΦΗ περιμένει να δει ποιες ομάδες από την Σούπερ Λιγκ θα είναι οι αντίπαλοι του

O OΦΗ θα αντιμετωπίσει μια ομάδα από τους πρώτους οκτώ της προηγούμενης Σούπερ Λιγκ (Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Πανιώνιο, Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννενα, Ατρόμητο) και μια από τις υπόλοιπες οκτώ.

Επόμενος αντίπαλος για τον ΟΦΗ ο Ηρακλής του Νίκου Παπαδόπουλου

Βγήκαν από την μέση ΠΑΣ Γιάννενα και Αστέρας Τρίπολης.

Αντίπαλος του ΟΦΗ θα είναι ένας εκ των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, Πανιωνίου, Ατρομήτου

Τελευταίος αντίπαλος του ΟΦΗ ο Παναθηναϊκός!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook