Παρουσίαση φανέλας και του ΟΦΗ του 2017

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όπως ανακοίνωσε ο ΟΦΗ, το απόγευμα (19.00) της Πέμπτης θα γίνει η παρουσίαση της νέας φανέλας αλλά και της φετινής ομάδας.

Με σύνθημα τη φράση «νέα ομάδα, νέα φανέλα, νέα χρονιά» ο ΟΦΗ παρουσιάζει την Πέμπτη (6/10) στις 7μμ σε μια μεγάλη εκδήλωση στην πλατεία του Talos Plaza την φετινή ομάδα που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Football league, τη νέα φανέλα με τον χορηγό της, αλλά και τα εισιτήρια διαρκείας της φετινής χρονιάς.

Η πλατεία του  Talos Plaza θα ντυθεί στα χρώματα του ΟΦΗ και ο στόχος των διοργανωτών είναι η εκδήλωση να μετατραπεί σε μια «ασπρόμαυρη γιορτή» με καλεσμένους τους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι θα μπορέσουν ελεύθερα να την παρακολουθήσουν, ενώ οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ θα μοιράσουν αυτόγραφα στους μικρούς φίλους του συλλόγου.

Στην εκδήλωση θα δώσει το «παρών» σύσσωμη η οικογένεια του ΟΦΗ, τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, ο ΟΦΗ’ 94 και η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, που θα δώσουν «οφητζίδικο» χρώμα στο Talos Plaza.

Στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αναφέρει ότι «ελάτε να χειροκροτήσουμε τους παίκτες μας και το τεχνικό επιτελείο και να τους δώσουμε την δύναμη και την ώθηση που χρειάζονται, για να ξεκινήσουν δυνατά τη φετινή χρονιά και να φέρουν τον ΟΦΗ εκεί που όλοι ονειρευόμαστε».

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εκδήλωση θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες, αλλά οι άνθρωποι του ΟΦΗ ετοιμάζουν …εκπλήξεις, και υπόσχονται μια όμορφη, ζεστή, «ομιλίτικη» βραδιά!