Ράντι: «Δεν είναι καλό για τους ποδοσφαιριστές»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο διεθνής με την Ισημερινή Γουινέα, παίκτης του ΟΦΗ, μίλησε για την μεγάλη καθυστέρηση στην έναρξη της Football League αλλά και τις συνθήκες που έχει βρει στην ομάδα.

«Πρέπει να είμαστε στην κορυφή και θα παλέψουμε για αυτό με όλες μας τις δυνάμεις. Δε θα είναι εύκολο, αλλά μέσα από τη σκληρή δουλειά θα τα καταφέρουμε. Γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε. Πολύ δουλειά και συγκέντρωση για το στόχο μας, που είναι η άνοδος στην Σούπερ Λίγκα. Θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε», ανέφερε ο Ιμπαν Ράντι.

Πιο αναλυτικά ο Ράντι είπε:

Γα τις συνθήκες που έχει βρει στον ΟΦΗ, ο Ράντι, επισημαίνει ότι:

«Tα πράγματα στον ΟΦΗ είναι όπως τα περίμενα. Ήρθα σε μια από τις καλύτερες ομάδες. Αυτό που μένει τώρα είναι να δουλέψουμε σκληρά για να έρθουν οι νίκες. Μου αρέσει πολύ το περιβάλλον στον ΟΦΗ και η πόλη του Ηρακλείου. Αισθάνομαι καλά. Ήρθα να δουλέψω και είναι υπέροχο ότι βρήκα μια οικογένεια και εξαιρετικούς ανθρώπους. Όλοι μαζί βαδίζουμε στον ίδιο δρόμο. Αυτό που επιθυμώ είναι να έχουμε καλά παιχνίδια και να χαιρόμαστε τις επιτυχίες. Όσο για την πόλη, νιώθω πολύ όμορφα που ζω εδώ και οι άνθρωποι είναι εξαιρετικοί».

Για την μεγάλη καθυστέρηση στην έναρξη της Football League ο Ράντι επισημαίνει πως :

«Δεν είναι καλό για τους ποδοσφαιριστές, να υπάρχει τόσο μεγάλη καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος. Κανονικά η προετοιμασία διαρκεί 45 μέρες μάξιμουμ και έχουμε ήδη περάσει κατά πολύ αυτό το όριο. Για όλες τις ομάδες υπάρχει αυτή η δυσκολία. Πρέπει να το δεχθούμε και να φροντίσουμε να είμαστε έτοιμοι όταν θα αρχίσουν τα παιχνίδια».

Για τον τρόπο δουλειάς του Νίκου Νιόπλια και την αγωνιστική φιλοσοφία επισημαίνει ότι:

«O προπονητής μας έχει πολύ καλές ιδέες για το ποδόσφαιρο. Μας καθοδηγεί άψογα και γινόμαστε ομάδα. Έχουμε δουλέψει σε όλους τους τομείς πολύ καλά. Θέλουμε να έχουμε κατοχή της μπάλας, να είμαστε επικίνδυνοι στην επίθεση και να δημιουργούμε ευκαιρίες, μέσα από τη συνοχή μας ως σύνολο. Η νοοτροπία νικητή που υπάρχει στο εσωτερικό της ομάδας, νομίζω ότι θα μας χαρακτηρίζει από την αρχή μέχρι το τέλος»

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ έστειλε το μήνυμα του και στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας. Οπως λέει:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας, γιατί ενώ δεν έχουμε ακόμα πρωτάθλημα είναι συνεχώς κοντά μας. Για μας τους ποδοσφαιριστές είναι κάτι πολύ σημαντικό. Θα κάνουμε τα πάντα για να ανταποδώσουμε, με καλές στιγμές στη διάρκεια της σεζόν».