Ραπτάκης: «Το ματς με τον Φωστήρα θα μου μείνει αξέχαστο»

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο Δημήτρη Ραπτάκης, που είχε ένα σύντομο πέρασμα από τον Κισσαμικό και πλέον θα αγωνίζεται στον Ερμή Ζωνιανών, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2 για τον στόχο της νέας του ομάδας, τον ΟΦΗ αλλά και την… παρεξήγηση που τον οδήγησε στην… πόρτα της εξόδου από το “Γενί Κουλέ”.

Το καλοκαίρι αποχώρησε από τον ΟΦΗ και μετακινήθηκε στον Κισσαμικό, όμως οι συνεχόμενες αναβολές της έναρξης του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ, δεν του έδωσαν την ευκαιρία να παίξει έστω και ένα επίσημο ματς καθώς προέκυψε ένα προσωπικό του θέμα που τον ανάγκασε να φύγει από την Χανιώτικη ομάδα.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Ραπτάκη, που τελικά θα αγωνίζεται από δώ και πέρα στον Ερμή Ζωνιανών.

Ο έμπειρος αμυντικός μίλησε στον Αthletic Radio 104.2 για την σύντομη εμπειρία του στον Κισσαμικό, τον στόχο της νέας του ομάδας, τον ΟΦΗ αλλά και την… παρεξήγηση που τον οδήγησε στην… πόρτα της εξόδου από το “Γενί Κουλέ”.

Αναλυτικά όσα είπε o Δημήτρης Ραπτάκης στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για την σύντομη παρουσία του στον Κισσαμικό

“Όντως δεν πρόλαβα να παίξω επίσημο ματς στην ομάδα των Χανίων. Αποφάσισα να αποχωρήσω καθώς δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις της ομάδας. Έθεσα το αίτημα και οι άνθρωποι του μου στάθηκαν και φιλικά χωρίσαμε. Όταν συμφωνήσαμε δνε υπήρχε το θέμα που προέκυψε στην πορεία. Έτσι είναι η ζωή, είναι απρόβλεπτη. Όλα καλά”.

Για το φετινό πρωτάθλημα

“Η φετινή Γ εθνική (4ος όμιλος) είναι πολύ δύσκολη. Πέφτει μία ομάδα. Για την πρώτη θέση βάση ρόστερ θα παλέψουν Εργοτέλης και Ιωνικός. Θα υπάρχει λιγότερο ενδιαφέρον στην ουρά αλλά μεγαλύτερο στην κορυφή. Μέχρι το τέλος θα γίνει “μάχη”, όπως πέρυσι που όλα κρίθηκαν στο τελευταίο ματς με του ΟΦΗ με τον Φωστήρα”.

Για την παρουσία του στον ΟΦΗ

“Ήταν μία πολύ καλή εμπειρία για μένα και το ήθελα πολύ να παίξω με την φανέλα του. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο. Δεν ξεκινήσαμε καλά την χρονιά αλλά μετά έγιναν διορθωτικές κινήσεις και η ομάδα τελικά ανέβηκε. Το ματς με τον Φωστήρα θα μου μείνει αξέχαστο. Ο κόσμος ήταν δίπλα μας και μας ώθησε στην νίκη. Κάναμε την ανατροπή στον δεύτερο γύρο και ανεβήκαμε. Φέτος δεν πρόλαβα να παίξω αντίπαλος με τον Κισσαμικό του ΟΦΗ στην πρεμιέρα. Αυτά έχει η ζωή και φέτος στην Φούτμπολ Λιγκ υπάρχει πρόβλημα”.

Για τους λόγους που αποχώρησε από τον ΟΦΗ

“Δεν υπήρχε σκέψη από την πλευρά μου να φύγω. Νομίζω οτι αποχώρησα τελικά λόγω παρεξήγησης. Υπήρχαν κάποια οφειλόμενα χρήματα από την διοίκηση και τα ζήτησα. Γι΄αυτό νομίζω οτι “στράβωσαν” στην ομάδα. Παρεξήγησαν και νομίζω οτι αυτός ο λόγος είναι που αποχώρησα καθώς ποτέ δεν μου είπαν τον πραγματικό λόγο. Δεν μου το ξεκαθάρισαν αλλά δεν νομίζω οτι έφυγα για αγωνιστικούς λόγους”.

Για την μέχρι τώρα καριέρα του

“Είμαι τυχερός που έχω κάνει μία καλή διαδρομή στα Ελληνικά γήπεδα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την χρονιά στον Πλατανιά που ανεβήκαμε, την παρουσία μου στην Λάρισα και κυρίως το πέρασμά μου από τον ΟΦΗ και ειδικά το ματς με τον Φωστήρα. Έχω κάνει φίλους και είχα καλές στιγμές. Τώρα είμαι στην βάση μου και προτεραιότητα έχει η οικογένεια μου αλλά και να πηγαίνει καλά η νέα μου ομάδα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook