Ράντι: «Πάμε για να κερδίσουμε»!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

«Πάμε να δώσουμε το 100% στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα και να κερδίσουμε» τονίζει την επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gro Ιμπαν Ράντι, για το παιχνίδι που δίνει ο ΟΦΗ την Τρίτη (25/10) στην Ριζούπολη, για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο διεθνής με την Ισημερινή Γουινέα μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ, με δήλωση του στην επίσημη σελίδα της ομάδας, μεταφέρει την αγωνιστική ετοιμότητα, που υπάρχει απο όλους στον ΟΦΗ για την αναμέτρηση.

Οπως τονίζει «το παιχνίδι με τον Απόλλωνα είναι πολύ σημαντικό για μας. Ξεκινάμε τα παιχνίδια στους ομίλους του Κυπέλλου και θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στην πρόκριση που κάναμε στην πρώτη φάση, κόντρα στον Αχαρναικό. Τώρα είναι διαφορετικά, καθώς είμαστε σε όμιλο. Μας ενδιαφέρει να διακριθούμε και στο Κύπελλο, οπότε θα πάμε να δώσουμε 100% στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα» επισημαίνει ο Ράντι.

Για την αγωνιστική ετοιμότητα του ΟΦΗ ο Ράντι, τονίζει πως «είμαστε πολύ καλά. Απλά μας έχουν λείψει τα επίσημα παιχνίδια. Δεν είναι καλό για τους παίκτες, αυτό που γίνεται με την καθυστέρηση της έναρξης του πρωταθλήματος. Είμαστε επαγγελματίες όμως και πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει, το ίδιο εμείς, αλλά και όλες οι ομάδες τις κατηγορίας, καθώς πιστεύω ότι είναι κακό για όλους αυτό που συμβαίνει.

Τα αφήνουμε στην άκρη όμως τώρα όλα αυτά και συγκεντρωνόμαστε στο μάξιμουμ στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, στο οποίο θα παίξουμε με στόχο τη νίκη και εύχομαι να τα καταφέρουμε».