Αλλαγή πλεύσης από την F.L. για τα τηλεοπτικά!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Tην πόρτα των προέδρων των ΠΑΕ και οριστικών υπερθεματιστών του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες πανελλήνιας εμβέλειας, Ι. Αλαφούζου (ΣΚΑΪ – Παναθηναϊκός), Ι. Σαββίδη (Dimera, ΠΑΟΚ) και Ευ. Μαρινάκη (Alter Ego, Ολυμπιακός), , θα χτυπήσει η Football League με στόχο να βρει τηλεοπτική στέγη.

Eπίσης θα επιδιώχθεί επαφή με τον Δ. Μελισσανίδη με στόχο χορηγία από τον ΟΠΑΠ.

Τις επαφές θα τρέξει πενταμελής επιτροπή αποτελούμενη από τους κ.κ. Φωτάκη (ΟΦΗ), Νιώπα (Αιγινιακός), Αβραντίνη (Καλλιθέα), Μελά (Χανιά) και Χατζηιωάννου (Αγροτικός Αστέρας), που συγκροτήθηκε στο ΔΣ της Δευτέρας 24/10 και δύο νέοι αντιπρόεδροι.

Στη θέση του α’ αντιπροέδρου εξελέγη ο Λ. Λεουτσάκος (Αχαρναϊκός) με 12 ψήφους υπέρ και δύο λευκά. Στη θέση του β’ αντιπροέδρου εξελέγη ο Π. Γιαννόπουλος (Πανσερραϊκός) με 14 ψήφους. Η εκλογή νέου προέδρου θα γίνει μέσω γενικής συνέλευσης. Απουσίασαν οι ΠΑΕ Καλλονή, Πανθρακικός, Σπάρτη και Αγροτικός Αστέρας.

Πρόβλημα υπάρχει και με του υπαλλήλους που παραμένουν απλήρωτοι επί δίμηνο. Προτάθηκε η μισθοδοσία να καταβληθεί από τις ΠΑΕ που μετέχουν στο πρωτάθλημα έως ότου βρεθούν πόροι.

Επίσης εξετάζεται το ενδεχόμενο προσφυγή στο αρμόδιο δικαστήριο κατά της Super League λόγω μη εφαρμογής διάταξης του νόμου που προβλέπει την οικονομική ενίσχυση της «μικρής λίγκας».

πηγή: soccerplus.gr