Με τις ευχές του Παπά – Γιώργη να έρθει η άνοδος!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με τον γνωστό, για τα Ομιλίτικα συναισθήματα του, Παπά – Γιώργη τελέστηκε το πρωί του Σαββάτου ο καθιερωμένος αγιασμός εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Οπως πέρυσι, που η ομάδα κέρδισε την άνοδο απο την Γ’ Εθνική στην Football league, έτσι και φέτος, που ο ΟΦΗ έχει στόχο την επιστροφή του στην Σούπερ Λίγκ, τον αγιασμό τέλεσε ο παπα-Γιώργης Χατζάκης, γνωστός για τα ομιλίτικα του αισθήματα.

«Εύχομαι και η νέα χρονιά, να σας βρει με την άνοδο» είπε ο παπα-Γιώργης, ο οποίος ευχήθηκε στους παίκτες το τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση της ομάδας και συνέχισε λέγοντας «να έχετε υγεία για να πετύχετε το στόχο σας».

Ακόμη ευχήθηκε στους παίκτες «καλό ξεκίνημα στο παιχνίδι της Δευτέρας. Να σέβεστε τον ιδρώτα σας και να τιμάτε την ασπίδα! (σ.σ το σήμα του ΟΦΗ)».

Στον αγιασμό του ΟΦΗ, βρέθηκε και η δεύτερη ομάδα του ΟΦΗ ( Κ19) η οποία και θα αγωνιστεί στον αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football league.

Παρούσα ήταν σύσσωμη η διοίκηση τη ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 (Πολεμαρχάκης, Ορφανάκης, Κουμαντάκης, Μυλωνάκης, Αποστολάκης, Ζερβάκης), ο πρώην πρόεδρος και μέτοχος του ΟΦΗ Αντίπας Σηφάκης, ο μέτοχος Βασίλης Ζηδιανάκης, εκπρόσωποι του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (Αντωνακάκης-Βαρβεράκης) και της ακαδημίας ποδοσφαίρου (Κουτεντάκης).

Ο ΟΦΗ πήρε την ευλογία του Θεού και ξεκινάει με φιλοδοξίες για μια χρονιά με υγεία και επιτυχίες, με στόχο να επιστρέψει στην θέση που ιστορικά ανήκει. Την μεγάλη κατηγορία.