Παρουσία Λαμπράκη το Δ.Σ. της ΠΑΕ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ που είχε διάρκεια για περισσότερες από τρεις ώρες, συζητήθηκαν εκτενώς όλα τα θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα ενώ το παρόν έδωσε και ο τιμ μάνατζερ του ΟΦΗ Σταύρος Λαμπράκης.

Καταρχήν θα ξεκινήσουμε από τα βασικά: Είδηση από το χθεσινό Δ.Σ. δεν προέκυψε. Υπάρχουν πάρα πολλά θέματα που έπρεπε να συζητηθούν και για αυτόν τον λόγο καθιερώθηκε να γίνει Δ.Σ. μέσα στις επόμενες Τρίτες προκειμένου να διεκπεραιωθούν όλα τα ανοικτά ζητήματα. Και ένα μεταξύ αυτών είναι και η προετοιμασία του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Κατά δεύτερον, να πούμε ότι χθες έδωσε το παρόν στο Δ.Σ. και ο τιμ μάνατζερ του ΟΦΗ Σταύρος Λαμπράκης. Ο λόγος της παρουσίας του στο συμβούλιο δεν ήταν ότι από την διοίκηση ήθελαν να «κατσαδιάσουν» κάποιον λόγω του ξεκινήματος της ομάδας στο πρωτάθλημα. Ούτε να του «βάλουν χέρι». Ο λόγος είναι καθαρά ότι με την παρουσία του Σταύρου Λαμπράκη, το Δ.Σ. έγινε με παρόντα ένα σημαντικό στέλεχος του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Στο συμβούλιο συζητήθηκαν όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με το ποδοσφαιρικό τμήμα και πως θα λυθούν ζητήματα που μπορεί να προκύψουν. Είναι σημαντικό πάντως ότι στον ΟΦΗ λειτουργούν με ψυχραιμία και σαφή προσανατολισμό για την επίλυση των όποιων θεμάτων (εάν υπάρχουν) που έχουν προκύψει από την φτωχή βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας.