Πίστη Λαμπράκη και… σύνθημα για αντεπίθεση: «Θα δείτε την ομάδα στην συνέχεια…»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο τεχνικός διευθυντής του ΟΦΗ με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας υπογράμμισε την πίστη του στις δυνατότητες της λέγοντας με νόημα ότι «το ταβάνι της ομάδας είναι πολύ υψηλότερο».

Oπως επισημαίνει με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ομάδας ofi1925.gr «είμαστε στεναχωρημενοι και προβληματισμένοι, ειδικά μετά το τελευταίο αποτέλεσμα. Το ίδιο και οι παίκτες. Εχουμε συνειδητοποιημένα παιδιά στην ομάδα και καταλαβαίνουν ότι δεν έχουμε παίξει αυτό που μπορούμε σαν ομάδα στα δυο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Είναι όμως πολύ νωρίς για συμπεράσματα ακόμη. Εχω εμπιστοσύνη στους παίκτες και την ομάδα συνολικά και θα το δείτε στην συνέχεια. Εχουμε παίκτες στη φιλοσοφία της ομάδας, για να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Football league. Η κατηγορία είναι δύσκολη και θα παιχθεί μέχρι το τέλος. Υπάρχουν αξιόμαχες και ανταγωνιστικές ομάδες. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Χρειάζεται πίστη. Είμαστε ομάδα, στα εύκολα και στα δύσκολα. Είμαι σίγουρος ότι στα επόμενα παιχνίδια η ομάδα θα δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο. Το ταβάνι της ομάδας είναι πολύ υψηλότερο».

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην ομάδα και στους παίκτες και στην εβδομαδιαία συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στην οποία έχει αποφασιστεί να παραβρίσκεται, προκειμένου να γίνεται μια απευθείας ενημέρωση στην διοίκηση, για θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η προσοχή όλων στον ΟΦΗ στρέφεται πλέον στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Ελευσίνα στο Γεντί Κουλέ, όπου ο στόχος είναι οι τρείς βαθμοί, για να μπορέσει η ομάδα να συνεχίσει δυναμικά την πορεία της.