Τα… έβαλε με την Επιτροπή διαιτησίας ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Γιατί δεν όρισε στο φιλικό παιχνίδι πιο έμπειρους διαιτητές και έβαλε ως βοηθό ένα… άπειρο κοριτσάκι 16 ετών!

Ο ΟΦΗ μετά την φιλική… «σφαλιάρα» με 2-5 από τον Εργοτέλη εξέφρασε σοβαρά παράπονα προς την Επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣΗ για τον ορισμό της διαιτητικής τριάδας στο ματς και ειδικά τον ορισμό ως βοηθού ενός… άπειρου κοριτσιού μόλις 16 ετών!

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ μέσω του Δελτίου Τύπου προς όλα τα Μ.Μ.Ε:

«Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν…αγγαρεία, οι διαιτητές ήταν σκέτη …παρωδία (λάθος επιλογή διαιτητών για ένα φιλικό παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων της πόλης) και ο Εργοτέλης που αντιμετώπισε πιο σοβαρά το φιλικό με τον ΟΦΗ, πήρε η νίκη με 2-5, σε μια αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα, που έγινε το Σάββατο το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Οι παίκτες του ΟΦΗ δεν έχουν καμιά δικαιολογία για την εμφάνιση τους, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο (στο πρώτο μέρος το σκόρ ηταν 1-1), αλλά η αλήθεια είναι ότι τα καραμπινάτα λάθη των διαιτητών σε σημαντικές φάσεις, έφεραν εκνευρισμό στους ποδοσφαιριστές.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο τρίτο γκολ του Εργοτέλη, ακόμα και ο Νίκος Νιόπλιας, που είναι ήρεμος και δεν ασχολείται με τους διαιτητές, βγήκε απο τα ρούχα του και έκανε κατσάδα στους διαιτητές για τις αποφάσεις τους, που «χάλασαν» το παιχνίδι!

Αυτό δεν είναι άλλοθι για τους παίκτες του ΟΦΗ, οι οποίοι εκνευρίστηκαν απο τις διαιτητικές αποφάσεις, έχασαν την συγκέντρωση τους στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά σίγουρα η επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣΗ, θα έπρεπε να βάλει στο φιλικό παιχνίδι των δυο κορυφαίων ομάδων της πόλης, πιο έμπειρους διαιτητές και όχι να είναι βοηθός ένα άπειρο κοριτσάκι 16 ετών, που ήταν λογικό  να μην αντέξει την πίεση σε ένα τέτοιο παιχνίδι»!