Παίρνει μέτρα η Διοίκηση από την Τρίτη…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η εικόνα που παρουσιάζει ο ΟΦΗ στα τελευταία επίσημα παιχνίδια αλλά και η… απάθεια στο φιλικό με τον Εργοτέλη φέρνει αντιδράσεις από την πλευρά της ΠΑΕ. Το Gentikoule έχει το ρεπορτάζ.

Είναι γεγονός ότι ο ΟΦΗ, διοικητικά, προτίμησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους παρά το κακό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα της Football League. Μετά τις δύο ισοπαλίες με Κισσαμικό, Καλλονή αλλά και την μέτρια εικόνα που παρουσίασε η ομάδα, ο ΟΦΗ, σε διοικητικό επίπεδο, επέλεξε να προσφύγει σε ένα οικογενειακό κλίμα και να προσπαθήσει να μετριάσει τις εντυπώσεις ώστε να λυθούν εσωτερικά τα όποια προβλήματα είχαν παρουσιαστεί μέχρι τώρα. Αυτός ήταν και ο λόγος που η ΠΑΕ «τραπέζωσε» τους ποδοσφαιριστές την προηγούμενη Πέμπτη. Η διοίκηση ήθελε να περάσει ένα μήνυμα προς τους ποδοσφαιριστές ότι ο ΟΦΗ λειτουργεί οικογενειακά και ότι πρόβλημα παρουσιάζεται σε αγωνιστικό επίπεδο, θα πρέπει να λύνεται οικογενειακά.

Ωστόσο, τα δεδομένα αλλάζουν πλέον και ο λόγος είναι η εικόνα που παρουσίασε ο ΟΦΗ στο φιλικό του περασμένου Σαββάτου κόντρα στον Εργοτέλη. Και κυρίως η αλλαγή στάσης που επίκειται από την διοίκηση, δεν έχει να κάνει με αποτέλεσμα ή με το (βαρύ) σκορ αλλά με την αδιαφορία που έδειξε η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών που έπαιξαν το πρωί του Σαββάτου. Το φιλικό παρακολούθησε και ο πρόεδρος του ΟΦΗ Γιάννης Πολεμαρχάκης που μετά το τέλος του αγώνα ήταν «σκασμένος» και έδειχνε με τις κινήσεις του την έντονη δυσαρέσκεια του για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα. Και από την στιγμή μάλιστα που όλοι είναι πληρωμένοι μέχρι… κεραίας (δεν έχει καταβληθεί μόνο ο Οκτώβρης), τότε και στον ΟΦΗ έχουν την απαίτηση να παρουσιάζονται σωστοί και με επαγγελματική συμπεριφορά.

Ήδη, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στην προπόνηση της Τρίτης που είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι, αναμένεται να βρεθούν μέλη της διοίκησης προκειμένου να μιλήσουν στους ποδοσφαιριστές και να αναζητηθούν τα αίτια για την εικόνα που παρουσιάζουν. Προς το παρόν, θα γίνουν οι πρώτες συστάσεις προς όλους τους εμπλεκόμενους και από το τι αντίδραση θα βγει, θα φανούν και οι επόμενες ενέργειες που πρόκειται να γίνουν. Άλλωστε, ο Δεκέμβρης πλησιάζει και με τον ΟΦΗ να έχει δώσει, μέχρι το τέλος του χρόνου, μάξιμουμ 6 – 7 παιχνίδια δεν αποκλείεται να κριθούν άπαντες σε κάθε 90λεπτο που θα έρχεται. Αξίζει να αναφέρουμε ότι προς το παρόν δεν υπάρχει τέτοιο θέμα και βέβαια δεν θα μπορούσε να υπάρχει από την στιγμή που ο ΟΦΗ έχει δώσει μόλις 5 επίσημα παιχνίδια και κατά συνέπεια δεν μπορεί να κριθεί κανένας ποδοσφαιριστής μέσα από τα φιλικά παιχνίδια.