Μεγαλύτερη διάθεση και δοκιμές από το Νιόπλια 

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ ειχε διάθεση, όχι αποτελεσματικότητα και με γκολ του Χίσι κέρδισε τον ΠΟΑ με 1-0. 

Συμπέρασμα πρώτο: Σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό κόντρα στον Εργοτελη οι παίκτες του ΟΦΗ είχαν πολύ μεγαλύτερη διάθεση. Και αυτό ειναι ένα στοιχείο που κοιτάζεις προς τα μπροστά

Συμπέρασμα δεύτερο: Ο ΟΦΗ έχασε πολλές ευκαιρίες, ειχε δοκάρια και τελικά κέρδισε με 1-0 χαρις στο γκολ του Χίσι.

Συμπέρασμα τρίτο: Για πρώτη φορά είδαμε το Νίκο Νιόπλια να δοκιμάζει ένα διαφορετικό σχήμα και με αλλαγές σε πρόσωπα και διάταξη. Αρχικά παρέταξε τον ΟΦΗ με 4-4-2 ενώ σε πρόσωπα είδαμε κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Κομεσίδη, Κώτσιο. 

Δείτε το LIVE του παιχνιδιού

ΟΦΗ: Δαυκος, Μίκιτς, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Κώτσιος, Αντουκόρ, Όγκμποε, Νάστος, Ράντι, Μπουρσέλης, Χαντί.

8′ Πρώτη καλή ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Όγκμποε μπήκε στην περιοχή του ΠΟΑ με την μπαλα να βρίσκει το δοκάρι.

17′ Ακόμα μια καλή ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Ράντι μπήκε στην περιοχή του ΠΟΑ με τον Γιαγκιόζη να διώχνει εντυπωσιακά σε κορνερ.

28′ Ακόμα μια καλή ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Μίκιτς έβγαλε την σέντρα από τα δεξία, ο Ράντι έκανε το σουτ με την μπαλα να φεύγει μόλις αουτ.

4-4-2 από το Νίκο Νιόπλια: Ο Δαύκος ειναι κάτω από την εστία του ΟΦΗ. Δεξί μπακ παίζει ο Μίκιτς, αριστερό ο Κοιλιάρας με τους Κομεσίδη και Κώτσιο να παίζουν στόπερ. Αντουκόρ και Νάστος ειναι τα «εξάρια». Ο Μπουρσέλης παίζει δεξιά, ο Χαντί αριστερά με τους Όγκμποε και Ράντι στην επίθεση.

44′ Ωραία εκτέλεση φάουλ του Άγγελος Χαντί με τον Γιαγκιόζη να διώχνει την μπαλα με ωραία επέμβαση.

16.17 / Τέλος ημιχρόνου 

16.25 / Σέντρα στο δεύτερο μέρος 

47′ Ωραία συνεργασία Ράντι και Χαντί, σουτ του τελευταίου με την μπαλα να φεύγει αουτ

52′ Καλή ευκαιρία για τον ΠΟΑ. Ο Τριανταφύλλου έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά, ο Μπουτσάκης πήρε την κεφάλια με την μπαλα μα φεύγει μόλις αουτ

Αλλαγές για τον ΟΦΗ. Πέρασαν στο παιχνίδι οι Όστοιτς, Μάνος, Φαζός, Μιλοσάβλιεβ, Ροβίθης, Βαλλιάνος, Χίσι, Μπολάκης, Κιάσσος, Βρεττός.

70′ Γκολ για τον ΟΦΗ. Ο Κιάσσος εκτέλεσε το κορνερ, ο Μάνος έκανε το πρώτο σουτ με τον Γιαγκιόζη να διώχνει και στην επαναφορά ο Χίσι έκανε το 1-0. 

73′ Ωραίο μακρινό σουτ του Κιάσσου με την μπαλα να φεύγει μόλις αουτ

75′ Ωραία σέντρα του Ροβίθη από τα δεξιά, ο Μάνος έκανε την κεφάλια με τον Γιαγκιόζη να διώχνει δύσκολα σε κορνερ

86′ Ωραία ενέργεια του Μανου, άψογο πλασέ με την μπαλα να πηγαίνει στο δοκάρι του Γιαγκιόζη που πρόλαβε να την ακουμπήσει ίσα ίσα για να της αλλάξει πορεία

Τέλος παιχνιδιού