Βάζει ψηλά τον πήχη ο ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η διακοπή που έκανε καλό στον ΟΦΗ, ο Δεκέμβρης που πλησιάζει και που μπορεί να έρθει πριν την… πρωτομηνιά για την ομάδα. Το Gentikoule έχει το ρεπορτάζ.

Ο ΟΦΗ επιστρέφει στην δράση την ερχόμενη Παρασκευή όμως φαίνεται, στην πράξη, ότι η 15νθημερη διακοπή του πρωταθλήματος του έκανε αρκετό καλό ώστε να… αναθεωρήσει κάποια πράγματα που τα σκεπτόταν διαφορετικά.

Οι δύο ισοπαλίες με Κισσαμικό, Καλλονή και η βαριά ήττα από τον Εργοτέλη (κυρίως αυτή) φαίνεται ότι λειτουργούν στον ΟΦΗ με εντελώς διαφορετικά αποτελέσματα. Τι εννοούμε; Ότι οι επιτελείς του ποδοσφαιρικού τμήματος έχοντας πλήρη συνεργασία με την διοίκηση του ΟΦΗ και τον Γιάννη Πολεμαρχάκη, καταστρώνουν τα πλάνα τους για την μεταγραφική περίοδο ώστε να διορθώσουν τις ανορθογραφίες του προηγούμενου καλοκαιριού. Και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν πολύ καλά στον ΟΦΗ και κυρίως έχουν την αυτογνωσία αλλά και την θέληση προκειμένου να διορθώσουν τα λάθη των προηγούμενων μηνών.

Νίκος Νιόπλιας και Σταύρος Λαμπράκης έχουν συνεχείς επαφές με τον πρόεδρο της ΠΑΕ προκειμένου η ομάδα να εμφανιστεί το 2017 και η προεργασία για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας έχει ήδη ξεκινήσει.

Στον ΟΦΗ θέλουν να εμφανιστούν πανέτοιμοι από την πρώτη ημέρα του νέου έτους και αυτός είναι ο λόγος που οι μηχανές δουλεύουν φουλ στην ομάδα προκειμένου να έρθουν τα απτά αποτελέσματα. Το ’17 θα έρθει σε 40 ημέρες από τώρα και στον ΟΦΗ θέλουν να είναι προετοιμασμένοι για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Κάτι που σημαίνει ότι ενδέχεται να έχουμε ανακοινώσεις πολύ πιο σύντομα από ότι φαντάζεται ο οπαδός του ΟΦΗ.

Οι μεταγραφικοί στόχοι έχουν βρεθεί και με βάση τα «θέλω» του Νίκου Νιόπλια, οι πρώτες συζητήσεις έχουν ξεκινήσει ώστε οι παίκτες να έρθουν στο Ηράκλειο όσο πιο σύντομα γίνεται. Και δεν αποκλείεται αυτό να είναι ακόμα και θέμα ημερών.

Η διοίκηση του ΟΦΗ σκοπεύει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί όσο το δυνατόν περισσότερο και να αποδείξει εντός του γηπέδου ότι παραμένει ένα εκ των μεγάλων φαβορί για την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ.