Νιόπλιας: «Η «σφαλιάρα» από τον Εργοτέλη μας έκανε καλό»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για όλα τα θέματα που αφορούν τον ΟΦΗ μίλησε ο Νίκος Νιόπλιας μετά το τέλος του αγώνα. Χαρακτήρισε «σφαλιάρα» την ήττα στο φιλικό με τον Εργοτέλη ενώ αναφέρθηκε ακόμα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αλλά και τον Παύλο Μητρόπουλο.

«Σημειώσαμε δύο τέρματα και θα μπορούσαμε να είχαμε σημειώσει και άλλα, το πρόβλημα μας είναι έχουμε μία επιπολαιότητα στην τελική ευκαιρία και θα έπρεπε να μας είχε γίνει μάθημα. Ενώ φτάνουμε με ευκολία στην αντίπαλη περιοχή σπαταλάμε ευκαιρίες και εκεί που πρέπει να είναι 3-0 ή 4-0, μία στιγμή με μία φάση στο 90’ μπορεί να γίνει το 2-1. Αυτό το πρόβλημα έχω διαπιστώσει, το καλό είναι ότι έχουμε ένταση σαν ομάδα, έχουμε καλά τρεξίματα και το καλύτερα απ’ όλα είναι ότι συνειδητοποιήσαμε πως θα πρέπει όλα τα παιχνίδια να τα αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα» ήταν τα πρώτα λόγια του Νίκου Νιόπλια για τη νίκη επί του Πανελευσινιακού.

Στην συνέχεια, ο τεχνικός του ΟΦΗ αναφέρθηκε στο διάστημα που μεσολάβησε από την διακοπή μέχρι και σήμερα: «Η σφαλιάρα στο φιλικό με τον Εργοτέλη, μπορώ να πω ότι μας έκανε περισσότερο καλό γιατί όπως έχω πει και στους παίχτες μου, τέτοιες ήττες, ή μπορούν να σε διαλύσουν ή μπορεί να σε φέρουν κοντά στον στόχο σου και εμείς την διαχειριστήκαμε σωστά και αυτό φάνηκε από το ξεκίνημα μας σήμερα στο παιχνίδι. Βέβαια, δεν λέει η νίκη κάτι σήμερα πέραν από τους τρεις βαθμούς γιατί είναι ακόμα πολύ νωρίς αλλά αν έχουμε αυτήν την ηρεμία σαν ομάδα και συνεχίσουμε τη δουλειά που κάνουμε και έχουμε και καλύτερες εμφανίσεις και καλά αποτελέσματα».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια που πρόκειται να δώσει ο ΟΦΗ, απάντησε υπογραμίζοντας ότι «νομίζω ότι το παιχνίδι με τα Τρίκαλα θα μετατεθεί για Τετάρτη και ίσως έχουμε μία εβδομάδα από Τετάρτη σε Τετάρτη και έτσι μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα το παιχνίδι. Αν γίνει τελικά έτσι, σίγουρα θα είναι διαφορετικά, άλλο να δουλέψεις σε μία εβδομάδα μέσα και άλλο 2-3 μέρες. Σίγουρα θα είναι δύσκολα για όλους μας, όπως έχω πει το πρωτάθλημα θα κριθεί στο ποιος έχει διάρκεια και αυτός θα γευτεί την χαρά της ανόδου και αυτό φαίνεται και στα ανάλογα πρωταθλήματα του εξωτερικού». Τέλος σχολίασε την απόκτηση του Παύλου Μητρόπουλου: «Κάνουμε προγραμματισμό, έχουμε ήδη δει 2-3 μήνες την ομάδα, έχουμε καταλάβει τα προβλήματα μας. Καλή μεταγραφή ο Μητρόπουλος και Έλληνας, όπως ξέρετε υπάρχουν περιορισμοί στη Β Εθνική».