Με το… μαχαίρι στα δόντια

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο ΟΦΗ είναι αποφασισμένος να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων ημερών σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και στο δύσκολο εκτός έδρας ματς με τα Τρίκαλα την Τετάρτη.

Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε καλό… φεγγάρι το τελευταίο διάστημα αλλά “εχθρός του καλού είναι το καλύτερο”.

Με αυτό το μότο θα πάει στα Τρίκαλα για το ματς της 4ης αγωνιστικής την Τετάρτη, για να επιστρέψει στην Κρήτη με ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα ώστε μετά τις νίκες με Πανελευσινιακό (στο πρωτάθλημα) και Παναθηναϊκό (στο κύπελλο), να τριτώσει το… καλό.

Ο Πάτρικ Βουό  ακολούθησε ένα σημαντικό μέρος του προπονητικού προγράμματος και όπως όλα δείχνουν θα τεθεί στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Ενα σημαντικό μέρος του προπονητικού προγράμματος ακολούθησε και ο Ηλίας Κώτσιος, ωστόσο οριστική απόφαση για τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό, θα ληφθεί στην σημερινή προπόνηση.

Με αυτήν, σήμερα το πρωϊ στο ΒΑΚ,  ο ΟΦΗ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση που θα χάσει ο τραυματίας Νίκολα Μίκιτς, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, για τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Οι παίκτες του ΟΦΗ μετά την σημερινή πρωϊνή προπόνηση θα γευματίσουν στο Galaxy και το μεσημέρι θα αναχωρήσουν αεροπορικώς για την Αθήνα και απο εκεί οδικώς για τα Τρίκαλα.

Η αποστολή του ΟΦΗ μετά το παιχνίδι της Τετάρτης (7/12) θα επιστρέψει στην Αθήνα με το πούλμαν και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας.

Την Πέμπτη (8/12) το πρωί θα «πετάξει» για  Ηράκλειο και με προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα της ίδιας μέρας, θα ξεκινήσει την προετοιμασία της, για το παιχνίδι με τον Α.Ο. Χανιά (Κυριακή 11/12), για την 5η αγωνιστική της Football league.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook