Video / Έξι χρόνια από τον θάνατο του τεράστιου Αργύρη Μπουρδαμή

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σαν Σήμερα, στις 12 Σεπτεμβρίου του 2011 έφευγε από την ζωή ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία της 91χρονης ιστορίας του ΟΦΗ. Ο μεγάλος Αργύρης Μπουρδαμής. Δείτε ένα video ιστορικής σημασίας από την τηλεόραση Creta.

Ο Αργύρης Μπουρδαμής – χαλκέντερος αμυντικός – υπερασπίστηκε την φανέλα με την “ασπίδα” του ΟΦΗ για εννέα ολόκληρα χρόνια (1963 – 1972) όταν και αποχαιρέτησε την ενεργό δράση αφού πρώτα πανηγύρισε την άνοδο της ομάδας στην Α’ Εθνική. Ο Αργύρης Μπουρδαμής είχε προκαλέσει ρίγη συγκίνησης η συνέντευξη που είχε δώσει – απόσπασμα μπορείτε να δείτε παρακάτω – στον τηλεοπτικό σταθμό Creta TV.

«Ο ΟΦΗ είναι μέσα στην ψυχή μου» είχε πει με δυνατή φωνή ο Αργύρης Μπουρδαμής κάνοντας όλο τον κόσμο του ΟΦΗ, μικρούς και μεγάλους, να συγκινηθούν και να θυμηθούν τις εποχές που διαφέντευε την άμυνα του μεγαλύτερου Κρητικού συλλόγου. Ο Αργύρης Μπουρδαμής αγωνίστηκε σε 202 παιχνίδια με την φανέλα του ΟΦΗ και στην ζωή του ήταν πάντα περήφανος και δυνατός όπως μέσα στο γήπεδο.

Για αρκετά χρόνια ζούσε στην περιοχή της Αγίας Τριάδας δίπλα στην εκκλησία συγκεντρώνοντας μικρούς και μεγάλους που ήθελαν να ακούσουν από το στόμα του ιστορίες για την εποχή που εκείνος φορούσε την φανέλα του ΟΦΗ…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook