Αποκλειστικό: Σε επαφές με τον Γιουσούφ ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, o ΟΦΗ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Μοχάμεντ Γιουσούφ προκειμένου ο Αφρικανός να ενισχύσει την μεσοεπιθετική γραμμή του ΟΦΗ. Επιβεβαιώνει τις συζητήσεις στο Gentikoule ο μάνατζερ του.

Η διοίκηση του ΟΦΗ έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και σε συνεργασία με το Νίκο Νιόπλια έχει βρει ήδη τους μεταγραφικούς στόχους ώστε να μην χαθεί καθόλου χρόνος. Στόχος της διοίκησης του ΟΦΗ είναι να έχουν τελειώσει αρκετά ζητήματα μέχρι τις γιορτές προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια του «καυτού» Γενάρη που έρχεται για την ομάδα.

Ασφαλείς πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως ο ΟΦΗ βρίσκεται σε επαφές με τον, γνωστό από την θητεία του στον Εργοτέλη, Μοχάμεντ Γιουσούφ ενώ υπήρχε φλερτ και το προηγούμενο καλοκαίρι ωστόσο ο Αφρικανός δεν ήθελε να αγωνιστεί στην Ελλάδα λόγω όσων είχαν προηγηθεί στην Βέροια. Τώρα ο Γιουσούφ δεν είναι αρνητικός έχοντας πληροφορηθεί και την κατάσταση που επικρατεί στον ΟΦΗ και για αυτόν τον λόγο υπάρχουν πιθανότητες πραγματοποίησης της μεταγραφής του. Οι δύο πλευρές είναι σε συζητήσεις και μάλιστα το επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του Γιουσούφ Ζαν Σαρλς Παρότ σε επικοινωνία που είχε μαζί του το Gentikoule. 

Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει την διαφορά και στα δύο άκρα της επίθεσης και η υπόθεση του αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στο επόμενο 15νθημερο.