Έρχονται ανακοινώσεις την Δευτέρα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μέσα στην Δεύτερα ο ΟΦΗ αναμένεται να προχωρήσει στην ανακοίνωση δύο, ακόμα και τριών μεταγραφών με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι απομένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση τους. Το Gentikoule έχει το ρεπορτάζ.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθούν και οι επόμενες κινήσεις στις οποίες έχει, δεδομένα, προχωρήσει ο ΟΦΗ. Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι πλέον είναι θέμα ωρών οι επόμενες μεταγραφές του ΟΦΗ καθώς μέσα στην ημέρα αναμένεται να κλείσουν δύο (ενδεχομένως και τρεις) μεταγραφές. Σίγουρα, μένουν μόνο οι ανακοινώσεις για την μεταγραφή του Ντίνου Πάγκαλου που την Δευτέρα θα βρίσκεται στην Αθήνα ενώ ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΟΦΗ βρίσκεται κοντά σε ακόμα έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή που θα είναι σε θέση να προσφέρει επιπλέον λύσεις στο μεσοεπιθετικό κομμάτι του ΟΦΗ. Ο Νίκος Νιόπλιας έχει δώσει το “οκ” για να προχωρήσουν οι συζητήσεις μαζί του και πλέον είναι θέμα ωρών για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Το ίδιο ισχύει και με την μεταγραφή του επιτελικού μέσου καθώς ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής προέρχεται από το εξωτερικό με τους ανθρώπους του ΟΦΗ να κρατούν επτασφράγιστο μυστικό το όνομα του. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία για την “ταυτότητα” του ποδοσφαιριστή παρά μόνο ότι αγωνιζόταν στο εξωτερικό και αναμένεται στην Ελλάδα μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook