Κώτσιος: “Δεν θυμάμαι πολλά…”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για τον τραυματισμό του που προκάλεσε την απώλεια των αισθήσεών του, μίλησε ο Ηλίας Κώτσιος στην «ΕΡΑ σπορ»

«Ήταν μια σύγκρουση στον αέρα, δεν θυμάμαι και πολλά, αλλά την είδα στο βίντεο. Μάλλον έχασα τις αισθήσεις μου στον αέρα και έπεσα με το κεφάλι στο έδαφος και γρήγορα πήγα στο νοσοκομείο για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις» ήταν τα λόγια του αρχηγού του ΟΦΗ.

 Παράλληλα αναφέρθηκε και στην φετινή πορεία της ομάδας της Κρήτης, σημειώνοντας: «Ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη ομάδα και ο στόχος είναι να βρίσκεται στην Α’ εθνική, όμως γίνεται μια καινούρια προσπάθεια από ανθρώπους οι οποίοι βάζουν τα χρήματά τους. Χρειάζεται πολύ υπομονή, να δημιουργηθεί μια ομάδα καλή, ώστε να μπορέσει να πετύχει τον στόχο.

Έχουμε καλή ομάδα που θα παλέψει για αυτόν τον στόχο. Δεν είμαστε το απόλυτο φαβορί, αλλά έχουμε δημιουργήσει ένα σύνολο ανταγωνιστικό. Έχω αγωνιστεί πολλά χρόνια και στην Α’ εθνική και στην Β’.

Είναι ένα τελείως διαφορετικό πρωτάθλημα, το οποίο στηρίζεται κυρίως στην δύναμη λόγω τον κακών αγωνιστικών χώρων. Μετράει πρώτα το πάθος, η δύναμη και, η διάθεση. Το τελευταίο το είχαμε χάσει, όμως από εδώ και πέρα θα είμαστε καλοί και σε αυτό».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook