Αποχαιρέτησε στο ΒΑΚ ο Νίκος Νιόπλιας

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

O Νίκος Νιόπλιας, βρέθηκε την Κυριακή (22/1) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και αποχαιρέτισε τους παίκτες του ΟΦΗ.

Τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και τα όσα έζησαν μαζί, τις καλές και τις κακές στιγμές και τους ζήτησε να συνεχίσουν την προσπάθεια για να φέρουν τον ΟΦΗ, εκεί που ανήκει.

Tους είπε ότι το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο και υπάρχει ο χρόνος, να τα καταφέρουν.

Μετά την παραίτηση του Νίκου Νιόπλια, την τεχνική καθοδόγηση της ομάδας, αναλαμβάνουν μέχρι νεοτέρας, ο Μηνάς Πίτσος και ο Νίκος Κουνδουράκης. Μάλιστα υπο τις εντολές τους, έγινε η προπόνηση, με την οποία ο ΟΦΗ ξεκίνησε τη προετοιμασία του για το παιχνίδι της Τρίτης (24/1) με την Ξάνθη για το Κύπελλο Ελλάδος.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τη Λαμία, έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Κοιλιάρας και Ράντι έκαναν θεραπεία απο χτυπήματα που είχαν στο παιχνίδι με τη Λαμία. Οι παίκτες του ΟΦΗ θα προπονηθούν και τη Δευτέρα (23/1) το πρωί στο Βαρσινογιάννειο αθλητικό κέντρο και μετά το τέλος της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ξάνθη. Ο ΟΦΗ θα αναχωρήσει για την Ξάνθη αεροπορικώς τη Δευτέρα το μεσημέρι.

Παιχνίδι από όπου κι αν βρίσκεσαι (κινητό, tablet). Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook