Πίτσος: «Η ομάδα χρειάζεται συσπείρωση»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ, ο Μηνάς Πίτσος μίλησε για το παιχνίδι με την Ξάνθη αλλά και τα στοιχεία που χρειάζεται να δείξει η ομάδα.

Με τη φράση αυτή στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ο Μηνάς Πίτσος, ο οποίος ανέλαβε υπηρεσιακός προπονητής στον ΟΦΗ μετά την παραίτηση του Νίκου Νιόπλια, περιέγραψε το πώς αντιμετωπίζουν στον ΟΦΗ τα δυο προσεχή παιχνίδια με την Ξάνθη και τον Αρη σε Κύπελλο και πρωτάθλημα.

Όπως τονίζει ο Μηνάς Πίτσος «Η ομάδα αυτήν την στιγμή χρειάζεται συσπείρωση. Έχουμε μπροστά μας δυο σημαντικά παιχνίδια. Το καθ’ ένα με τη δική του σημασία. Τα βλέπουμε και τα δυο με την ίδια σοβαρότητα και αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Ξάνθη, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Πιστεύω ότι τα παιδιά που θα αγωνιστούν θα ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο».

Για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ στην Ξάνθη, θα αγωνιστεί με αρκετές απουσίες, ο Μηνάς Πίτσος ανέφερε ότι «επιλέξαμε να προφυλάξουμε κάποια παιδιά, επειδή έχουν παίξει πολύ στα συνεχόμενα παιχνίδια που έχουμε τελευταία. Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Αρη, που είναι πολύ σημαντικό. Σημαντικό είναι όμως και το παιχνίδι στην Ξάνθη και πιστεύω ότι αυτοί που θα παίξουν, θα κάνουν το καλύτερο για την ομάδα μας».