Κάλεσμα στον κόσμο για να γεμίσει το «Γεντί Κουλέ» την Τρίτη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε και επίσημα την διεξαγωγή του φιλικού παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ το μεσημέρι της Μ. Τρίτης κάνοντας κάλεσμα στον κόσμο να δώσει βροντερό παρόν στο γήπεδο γιατί ο ΟΦΗ «διανύει τις πιο αγνές αλλά και κρίσιμες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας του».

Παράλληλα, έγιναν γνωστές και οι τιμές των εισιτηρίων που ξεκινούν από τα 20 ευρώ και φτάνουν στα 100. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ για το μεγάλο φιλικό με τον ΠΑΟΚ την Μ. Τρίτη

Σε κοινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε απόψε με τη συμμετοχή της ΠΑΕ ΟΦΗ, του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, των Συνδέσμων Φίλων της ομάδας και του Συλλόγου Μετόχων, καθορίστηκαν οι λεπτομέρειες του φιλικού αγώνα που θα δώσει η ομάδα μας με τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης τη Μεγάλη Τρίτη στις 16:00. Σύσσωμη η οικογένεια του ΟΦΗ καλεί όλο το φίλαθλο κοινό της Κρήτης στο παιχνίδι της Μεγάλης Τρίτης του Ομίλου μας, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν εξ’ ολοκλήρου για την οικονομική ενίσχυση της ΠΑΕ ΟΦΗ. Ο Όμιλος Φιλάθλων Ηρακλείου , ο δικός μας ΟΦΗ, που διανύει τις πιο αγνές αλλά και κρίσιμες, ταυτόχρονα, στιγμές της σύγχρονης ιστορίας του, προσπαθεί να ορθοποδήσει και μόνο με τη στήριξη όλων των υγιών δυνάμεων του τόπου στον αγώνα επιβίωσης που δίνει, με ήθος και αξιοπρέπεια, μπορεί να τα καταφέρει. Η μαζική συμμετοχή όλων στο παιχνίδι της Τρίτης κρίνεται απαραίτητη και μπορεί να αποβεί ιστορική και σημείο αναφοράς για το καλύτερο αύριο που προσπαθούμε να θεμελιώσουμε.

Οι ελάχιστες τιμές των εισιτηρίων-κουπονιών ενίσχυσης είναι 20 ευρώ στις θύρες 1,4,5, 50 ευρώ στις θύρες 6 και 8 και 100 ευρώ στις θύρες 2,3,7 και 9. Τα εισιτήρια διαρκείας και οι κάρτες ελεύθερης εισόδου δεν ισχύουν για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Η ΠΑΕ ΟΦΗ ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη συμμετοχή τους. Αύριο θα δοθεί συνέντευξη τύπου στο κεντρικό γήπεδο και ώρα 13:00 με περισσότερες λεπτομέρειες για το φιλικό παιχνίδι της Τρίτης.