Παπαδόπουλος: “Δεν πανηγυρίζουμε…”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, εκ μέρους όλης της ομάδας, αφιέρωσε τη νίκη στον Μηνά Καβαλίνη και αποκάλυψε την εκτίμηση που έκανε στους παίκτες του πριν τον αγώνα με την Σπάρτη.

Αρχικά, ο τεχνικός του ΟΦΗ είπε πως “από την πλευρά μας έγινε ένα καλό παιχνίδι, πιέσαμε από το πρώτο λεπτό και μόλις έγινε το 2-0 λύθηκαν και τα πόδια των παικτών. Δεν πρέπει να πανηγυρίζουμε, σίγουρα ήταν θετικό ότι μπροστά από τον κόσμο μας κάναμε καλή εμφάνιση και πετύχαμε αρκετά γκολ. Αυτό που μετράει είναι ότι έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια, στα τελευταία λεπτά χαλαρώσαμε όμως παρ’ όλα αυτά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες και να αφιερώσω τη νίκη στον αδικοχαμένο φίλο μας, τον Μηνά. Η ομάδα πρέπει να είναι πιο ουσιαστική εκτός έδρας. Έχουμε να διορθώσουμε αρκετά, δεν μας μένει πολύς χρόνος μέχρι το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να πάμε στο επόμενο”.

Όσον αφορά τον στόχο του ΟΦΗ πρόσθεσε λέγοντας ότι “βάζω μικρούς στόχους. Είχα εξομολογηθεί ότι είπα στους παίκτες πως πριν το ματς με τα Τρίκαλα θα είμαστε τρεις βαθμούς πίσω από τις πρώτες θέσεις. Μας πήγε πίσω η Σπάρτη και δεν έχουμε τίποτα άλλο στο μυαλό μας πέραν του αγώνα με τον Αιγινιακό. Δεν πρέπει να κάνουμε λάθη γιατί δεν έχουμε τα περιθώρια”.

Τέλος για τα πέντε γκολ που πέτυχε ο ΟΦΗ, ο τεχνικός του ΟΦΗ τόνισε χαρακτηριστικά ότι “αν αναλογιστείτε ότι είχαμε κάποιες φάσεις που χάσαμε εύκολα γκολ όμως σκοράραμε. Σε άλλα παιχνίδια θα πρέπει να κάνεις γκολ μια – δύο ευκαιρίες γιατί η Football League δεν σου επιτρέπει πολλές φάσεις”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook