Παπαδόπουλος: “Κρατάμε τους τρεις βαθμούς, κοιτάζουμε τον Κισσαμικό”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Παπαδόπουλος στάθηκε στα δύο πρόσωπα που παρουσίασε ο ΟΦΗ και τόνισε όλοι στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με τον Κισσαμικό.

Αρχικά, ο τεχνικός του ΟΦΗ είπε: “Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ήμασταν κυρίαρχοι, δεν κινδυνεύσαμε καθόλου και αν είχαμε καλύτερο ρυθμό θα μπορούσαμε να βγάλουμε καλύτερες ευκαιρίες. Αντίθετα στο δεύτερο, ο Αιγινιακός ήταν καλύτερος, εμείς μπήκαμε πολύ άσχημα και με προβληματίζει αυτή η εικόνα. Νομίζω ότι η εικόνα οφείλεται στο άγχος για τους βαθμούς όμως η άποψη μου είναι ότι δεν πρέπει να το σκεφτόμαστε. Αυτό που κρατάμε είναι οι τρεις βαθμοί και πρέπει να δούμε το επόμενο παιχνίδι”.

Απαντώντας σε ερώτηση για την ένσταση που κατέθεσε ο ΟΦΗ, ο Νίκος Παπαδόπουλος είπε: “Εγώ ως προπονητής δεν μπερδεύομαι σε αυτά, άλλη είναι η δουλειά μου. Δεν πρέπει να γίνονται τέτοια λάθη, εάν έχουν γίνει, και δουλειά της διοίκησης είναι να προασπίζει τα συμφέροντα της ομάδας” ενώ για την συνέχεια πρόσθεσε πως “η ομάδα είναι πίσω βαθμολογικά, βεβαίως μια ομάδα σαν τον ΟΦΗ πρέπει να κοιτάζει ψηλά. Δεν πρέπει να έχουμε εικόνα σαν του δευτέρου ημιχρόνου γιατί θα το πληρώσουμε την επόμενη φορά. Έχει 17 ματς ακόμα και τους περισσότερους ανταγωνιστές μας τους έχουμε μέσα στην έδρα μας”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook