“Dum spiro spero”…

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο… κυνικός ΟΦΗ πήρε αυτό που ήθελε στο ματς με τον Αιγιανιακό (0-1) και όσο… ζει ελπίζει. Από σήμερα θα αρχίσει να κινείται σε ρυθμούς Κισσαμικού με στόχο την τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα και να μπει με το… δεξί στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Ο ΟΦΗ… απέδρασε με 0-1 από το Αιγίνιο, και πήρε ένα τρίποντο- ελπίδας και αισιοδοξίας.

Σίγουρα η εμφάνιση του δευτέρου ημίχρονου, όπου πιέστηκε και κατέβασε… ταχύτητα, προβλημάτισε τον Νίκο Παπαδόπουλο αλλά το θετικό είναι οτι η Ηρακλειώτικη ομάδα έκανε το “2 στα 2” ενώ κράτησε για δεύτερο σερί ματς το «μηδέν» στην άμυνα.

«H ομάδα είναι πίσω βαθμολογικά, βεβαίως μια ομάδα σαν τον ΟΦΗ πρέπει να κοιτάζει ψηλά. Δεν πρέπει να έχουμε εικόνα σαν του δευτέρου ημιχρόνου γιατί θα το πληρώσουμε την επόμενη φορά. Έχει 17 ματς ακόμα και τους περισσότερους ανταγωνιστές μας τους έχουμε μέσα στην έδρα μας», ανέφερε μετά τον  αγώνα ο τεχνικός του, που από σήμερα καταστρώνει τα πλάνα του για τον αγώνα της Κυριακής με τον Κισσαμικό στο “Γεντί Κουλέ”.

Η επιστροφή της Κρητικής ομάδας, στο Ηράκλειο, είναι προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί και αμέσως θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League.

Stoiximan.gr. 0% γκανιότα στα πιο δημοφιλή ματς κάθε μέρα & τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα της αγοράς

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook