Ο μόνος δρόμος είναι το 90λεπτο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

90 λεπτά το Σάββατο, 90 λεπτά και την Τετάρτη, 90 λεπτά και την Κυριακή. Αυτός είναι ο μοναδικός δρόμος του ΟΦΗ που πρέπει να ακολουθήσει το δόγμα του Νίκου Παπαδόπουλου.

Από το προηγούμενο Σαββάτο έχει μπει στην καθημερινότητα το ερώτημα για το αν ο ΟΦΗ έχει πλέον κίνητρο. Επί της ουσίας, πρόκειται για αβάσιμο ερώτημα αφού ένας σύλλογος με το μέγεθος και το ιστορικό ανάστημα που διαθέτει εκείνος, η απάντηση δίνεται εύκολα: Μια ομάδα όπως ο ΟΦΗ πρέπει να παίζει – και να την παίρνει – κάθε Κυριακή.

Με το παιχνίδι κόντρα στην Καλλιθέα κλείνει η τριάδα των αγώνων που δίνει ο ΟΦΗ στην Κρήτη και οι ποδοσφαιριστές καλούνται να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις συνδυάζοντας το τρίποντο με καλό ποδόσφαιρο.

Και καθήκον του κόσμου του ΟΦΗ είναι να βρίσκεται στις εξέδρες του “Γεντί Κουλέ” ανεξάρτητα από την τροπή που έχει πάρει πλέον το πρωτάθλημα. Ωστόσο, το παράδειγμα του Άρη πρέπει να το ακολουθήσει και ο ΟΦΗ.

Μέχρι και πριν από λίγες αγωνιστικές, ο Άρης ήταν στο -8 και πλέον βρίσκεται στο -3. Ομοίως και ο ΟΦΗ που πρέπει να παλεύει για το τρίποντο σε κάθε αγωνιστική και παράλληλα να προσπαθήσει να ικανοποιήσει τον κόσμο του που σίγουρα (και εντελώς φυσιολογικά) δεν ικανοποιείται μόνο από μια απλή νίκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook