Εθνική Γιορτή με το… μυαλό στην Καλλιθέα

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο ΟΦΗ θα ολοκληρώσει σήμερα, 25/3, με προπόνηση που θα γίνει στο “Γεντί Κουλέ”, την μίνι προετοιμασία του για το Κυριακάτικο ματς την Καλλιθέα,

25 Μαρτίου σήμερα και στον ΟΦΗ κάθε άλλο παρά έχουν το μυαλό τους στην… παρέλαση αφού στο πρόγραμμα υπάρχει προπόνηση στο “Γεντί Κουλέ”, λόγω του Κυριακάτικου ματς στο “Γεντί Κουλέ” με την Καλλιθέα.

Η Κρητική ομάδα θα ολοκληρώσει σήμερα την μίνι προετοιμασία της και στόχος στο αυριανό ματς είναι να ξανά ζεστάνει τον κόσμο του και να αρχίζει να “χτίζει” ένα νέο νικηφόρο σερί, μετά την νίκη επί του Α.Ο. Χανιά (0-2), όπως αυτό που είχε πριν απο μερικές αγωνιστικές.

Στο παιχνίδι της Κυριακής θα λείψει ο τιμωρημένος Μιλοσάβλιεφ με τον Νίκο Παπαδόπουλο να μην αντιμετωπίζει άλλα αγωνιστικά προβλήματα, καθώς με εξαίρεση τον Γιάννη Κοιλιάρα, έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στην διάθεση του.

Τα εισιτήρια  του αγώνα τέθηκαν σε κυκλοφορία και τιμώνται 10 και 15 ευρώ. 10 ευρώ γα τις θύρες 1,4,5 και 15 ευρώ για τις θύρες 2,3,7,8. Τα εισιτήρια διατίθενται καθημερινά απο τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο του ΟΦΗ.

Stoiximan.gr. 0% γκανιότα στα πιο δημοφιλή ματς κάθε μέρα & τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα της αγοράς

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook