Πορωμένος και αποφασισμένος

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Τρία ματς – φωτιά έρχονται για τον ΟΦΗ, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον πρωτοπόρο και αήητητο Απόλλωνα,όπου στόχος είναι το “7 στα 7” και να δείξει σε όλους οτι ο ΟΦΗ είναι ΕΔΩ.

Ο ΟΦΗ “τρέχει” ένα νικηφόρο σερί 6 αγωνιστικών και τώρα τον περιμένει ένα  πρόγραμμα – βουνό με τις ομάδες που είναι από πάνω του, Απόλλωνα (μέσα), Λαμία (έξω) και Αρη (μέσα).

Στόχος είναι οι νίκες για βαθμολογικούς και όχι μόνο λόγους αφού πρέπει να δείξει σε όλους οτι ο ΟΦΗ είναι εδώ, δυνατός, αποφασιμένος και… πορωμένος.

Ο Μιλοσάβλιεφ, που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Αχαρναικό (3-0) θα κάνεισήμερα μαγνητική, προκειμένου να γίνει ακριβής διάγνωση  για τις ενοχλήσεις που ένοιωσε στη μέση, στο σημείο του παλιού του τραυματισμού.

Με προπόνηση που έγινε τη Δευτέρα το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ξεκίνησε ουσιαστικά την προετοιμασία του, για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, που θα γίνει το Σάββατο (29/4, 5μμ) στο Γεντί Κουλέ.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Αχαρναικό, έκαναν αποθεραπεία.Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Στην διάθεση της τεχνικής ηγεσία του ΟΦΗ για το επόμενο παιχνίδι, τέθηκαν και οι Μάνος και Μητρόπουλος, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους.

Mε προπόνηση που θα γίνει σήμερα το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ θα συνεχίσει την προετοιμασία του για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Παιχνίδι από όπου κι αν βρίσκεσαι (κινητό, tablet). Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook