Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα…

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Οι δυνατοί φαίνονται στα δύσκολα και αυτό θέλει να αποδείξει σε όλους ο ΟΦΗ που τις επόμενες τρείς βδομάδες θα παίξει για τον κόσμο του, την περηφανια του, την φανέλα του και το..  γόητρο, αφού το έργο της εισόδου του στην προνομιούχο δυάδα ρεαλιστικά είναι εξαιρετικά δύσκολο έως ακατόρθωτο.

Ο ΟΦΗ στα επόμενα τρία ματς με τους πρωτοπόρους (Απόλλων, Λαμία και Αρη) θέλει να δείξει σε όλη την Ελλάδα (αφού τα ματς είναι και τηλεοπτκά) οτι είναι ΟΦΗ και “λάμπει” στον… βούρκο της φετινής Φούτμπολ Λιγκ.

Οι νίκες θα του… ορθώσουν το “πληγωμένο” ανάστημα ενώ θα ξανά ζεστάνουν και τον.. ξενερωμένο κόσμο το, που μολονότι η ομάδα “τρέχει” νικηφόρο σερί παραμένει απογοητευμένος αφού θέλει να βλέπει την ομάδα του να παίζει εκεί που ανήκει,, στην Σούπερ Λιγκ.

Ο ΟΦΗ θέλει να δείξει και πάλι οτι κάνει το χρέος του, πράγμα που δείχνει και η πορεία του των τελευταίων αγωνιστικών, και να αποδείξει οτι παίζει κόντρα σε “Θεούς και Δαίμονες”, με ομάδες που κερδίζουν μέσα – έξω με κάθε τρόπο κάνοντας απαγορευτική την είσοδό του στην προνομιούχο δυάδα.

Ο Μιλοσάβλιεφ σήμερα θα δοκιμάσει να μπει στο πρόγραμμα, καθώς παρά τις ενοχλήσεις που έχει στη μέση, από χτύπημα σε παλιό του τραύμα, οι εξετάσεις που έκανε δεν έδειξαν κάτι σοβαρό.

Με προπόνηση που θα γίνει σήμερα, το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ θα συνεχίσει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Απόλλωνα.

Stoiximan.gr. 0% γκανιότα στα πιο δημοφιλή ματς κάθε μέρα & τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα της αγοράς

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook