Άμεση συνάντηση με Παπαδόπουλο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά από σχεδόν 3,5 ώρες συζητήσεων, οι μέτοχοι της ΠΑΕ επανέλαβαν ότι η χρηματοδότηση του ΟΦΗ θα κινηθεί σε επίπεδα… πρωταθλητισμού και ενδεχομένως, την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με το Νίκο Παπαδόπουλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Oι μέτοχοι της ΠΑΕ, θεωρούν ότι υπάρχουν καλές προυποθέσεις συνεργασίας, για την επόμενη χρονιά, με βάση το πλάνο που έχει καταθέσει ο προπονητής του ΟΦΗ.

Ομόφωνη απόφαση των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, όπως έχει τονιστεί και ξανά σε προηγούμενη συνάντηση, είναι η συνέχιση της συνεργασίας με το Νίκο Παπαδόπουλο, τον οποίο θεωρούν ιδανικό, για να οδηγήσει τον ΟΦΗ και την επόμενη σεζόν.

Στην συνάντηση που κράτησε πάνω από 3 ώρες στο Galaxy οι μέτοχοι του ΟΦΗ, αποφάσισαν να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή, ώστε ο ΟΦΗ να συνεχίσει δυνατός και τη νέα περίοδο.

Πολύ σύντομα θα προκηρυχθεί και νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, το ύψος της οποίας θα ανακοινωθεί άμεσα, στην οποία θα μπορέσουν να συμμετάσχουν παλιοί και νέοι μέτοχοι, που θέλουν να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια που γίνεται στον ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook