Όλα τα δεδομένα για το ρόστερ του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule αναλύει τα δεδομένα με το ρόστερ του ΟΦΗ και σε ποιες γραμμές η ομάδα πρόκειται να “φουλάρει” για την ενίσχυση της. Ποιοι έφυγαν, ποιοι συζητούν για παραμονή, ποιοι φεύγουν και ποιοι δεσμεύονται με συμβόλαιο με τον ΟΦΗ.

Ο σχεδιασμός του ΟΦΗ για τη νέα χρονιά έχει ξεκινήσει δίχως βιαστικές επιλογές αλλά με ένα πρώτο… “σκανάρισμα” της αγοράς προκειμένου να υπάρξουν οι πρώτες προσθήκες.

ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ

Η εκκίνηση της νέας χρονιάς έγινε από τους ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται στο τέλος του μήνα. Ο ΟΦΗ, εν αντιθέσει με άλλες ομάδες, δεν είχε πολλά συμβόλαια να ολοκληρώνονται στο τέλος του μήνα.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε με την ανανέωση των συμβολαίων του Γιώργου Στρέζου και του Δημήτρη Μάνου ενώ πρόκειται να ακολουθήσουν οι συζητήσεις με τους Βλάνταν Μιλοσάλιεβ, Νίκο Πουρτουλίδη και Κώστα Κιάσσο. Ήδη κάποιοι ποδοσφαιριστές αποχώρησαν (Βουό, Βαλλιάνος), άλλοι αποχώρησαν από την ενεργό δράση όπως ο Ηλίας Κώτσιος ενώ σε άλλους δεν έγινε καν πρόταση ανανέωσης όπως ο Τζο Αντουκόρ που δεν υπολογίζεται από το Νίκο Παπαδόπουλο.

Το Gentikoule αναλύει τα δεδομένα με το ρόστερ του ΟΦΗ και σε ποιες γραμμές η ομάδα πρόκειται να “φουλάρει” για την ενίσχυση της.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Πάμε στην ανάλυση του ρόστερ του ΟΦΗ κάνοντας την αρχή με τους τερματοφύλακες. Δεδομένη θεωρείται, βεβαίως, η παρουσία του Γιώργου Στρέζου που ξεκινάει την σεζόν ως και εκείνος που βρίσκεται στην αφετηρία για τον βασικό γκολκίπερ της νέας χρονιάς.

Από εκεί και πέρα, δεσμεύονται με συμβόλαιο με τον ΟΦΗ και οι άλλοι δύο τερματοφύλακες (Δαύκος, Δερμιτζάκης) και προς το παρόν, θεωρούνται ποδοσφαιριστές της ομάδας. Βέβαια, από εκεί και πέρα όλα εξαρτώνται και από τους προσωπικούς στόχους του κάθε παίκτη ξεχωριστά.

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Στην αμυντική γραμμή, υπάρχει το μεγαλύτερο κενό στο ρόστερ του ΟΦΗ και όπως φαίνεται είναι και εκείνη που θα γίνουν οι περισσότερες προσθήκες. Ο Κώτσιος κρέμασε τα παπούτσια του, το συμβόλαιο του Παντίδου ολοκληρώθηκε ενώ ο Μπράνκο Όστοϊτς βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, όπως έγραψε νωρίτερα το Gentikoule. O Φαζός έχει υποστεί ρήξη χιαστών και κατά συνέπεια θα απουσιάσει για τους επόμενους μήνες με αποτέλεσμα, αυτήν την στιγμή, ο Δημήτρης Κομεσίδης να είναι ο μοναδικός στόπερ που υπάρχει στο ρόστερ του ΟΦΗ.

Σε ότι έχει να κάνει με τα άκρα της άμυνας, δεξιά υπάρχει, με συμβόλαιο, μόνο ο Μπολάκης που επιστρέφει στον ΟΦΗ μετά τον δανεισμό του στον Κισσαμικό και αριστερά μόνο ο Κοιλιάρας.

ΜΕΣΟΙ

Στην μεσαία γραμμή δεσμεύονται με συμβόλαιο οι Νάστος, Χίσι, Χαντί, Μπουρσέλης, οι νεαροί Μανιαδής, Κοντογιάννης ενώ αποχώρησαν οι Αντουκόρ, Μπόατενγκ, Μητρόπουλος. Μοναδική εκκρεμότητα αποτελεί η υπόθεση του Νίκου Πουρτουλίδη που βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΟΦΗ για την ανανέωση του συμβολαίου του.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Πηγαίνοντας τέλος στην επίθεση του ΟΦΗ, μετά την ανανέωση της παραμονής του Δημήτρη Μάνου εκείνοι που παραμένουν στην ομάδα, βάσει συμβολαίων, είναι οι Βρεττός, Όγκμποε, Πάγκαλος. Ο ΟΦΗ είναι σε συζητήσεις με τον Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ προκειμένου να παραμείνει στην ομάδα, ο Βουό αποχώρησε για την Λαμία ενώ παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Ιμπάν Ράντι που δεν υπολογιζόταν φέτος από το Νίκο Παπαδόπουλο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook