Πραγματικός…. Survivor o Μιλοσάβλιεφ

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο Σέρβος επιθετικός ανανέωσε με τον ΟΦΗ και θα είναι είναι ο μοναδικός ξένος από την περυσινή σεζόν που… επιβίωσε και συνεχίζει στην Κρητική ομάδα!

Ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ θα συνεχίσει να φορά και τη νέα σεζόν την φανέλα του ΟΦΗ καθώς ανανέωσε για ένα χρόνο το συμβόλαιο του με την Κρητική ομάδα.

Ο Σέρβος επιθετικός που είναι η τρίτη ανανέωση στον ΟΦΗ, μετά τον Μάνο και τον Στρέζο, αναμένεται και θα είναι ο μοναδικός ξένος με μεταγραφή από την περυσινή ομάδα που παραμένει στην ομάδα της πόλης μας.

Το… πογκρόμ με τους ξένους της περυσινής ομάδας,που ολοκλήρωσαν την σεζόν, αναμένεται να «κλείσει» τυπικά με την λύση της συνεργασίας και με τους Οστοϊτς – Ράντι αφού έχουν αποχωρήσει οι Αντουκόρ, Μπόατενγκ και Βουό.

Ο Ιβοριανός επιθετικός αποχώρησε για ομάδα Σούπερ Λιγκ (Λαμία) αν και είχε μία σχετικά παραγωγική σεζόν ενώ οι υπόλοιποι, πλην του Μπότανεγκ που είναι ένας ποιοτικός παίκτης, δεν προσέφεραν τα αναμενόμενα. 

Έτσι ο «Μίλο» ως άλλος… survivor πήρε την… ασυλία σε σχέση με τους άλλους ξένους και συνεχίζει να φοράει τα «ασπρόμαυρα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook