Ο κορμός είναι έτοιμος: Ακολουθούν τα επόμενα κομμάτια του παζλ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο σχεδιασμός του ΟΦΗ ξεκίνησε με φόρα και πλέον όλοι ετοιμάζονται για τα επόμενα “χτυπήματα” που θα είναι και τα πιο καίρια. Το Gentikoule αναλύει.

Με πολύ γρήγορο βηματισμό, ο ΟΦΗ έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό του για τη νέα χρονιά και ήδη είναι έτοιμος ο άξονας της περιόδου 2017 – 2018. Ο ΟΦΗ μέσα σε χρονικό διάστημα 10 ημερών, όχι μόνο κατάφερε να κλείσει το θέμα του προπονητή αλλά προχώρησε σε καίρια χτυπήματα που είχαν ως αποτέλεσμα την ισχυροποίηση του ρόστερ σε θέσεις – κλειδιά.

Αρχικά, ο ΟΦΗ προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου του Γιώργου Στρέζου διατηρώντας στο ρόστερ του, τον τερματοφύλακα που αυτήν την στιγμή ξεκινάει από την αφετηρία για την θέση του βασικού. Στις θέσεις των στόπερ, υπάρχει ο Δημήτρης Κομεσίδης που προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν και πηγαίνοντας στον άξονα είναι δεδομένη η παρουσία κεντρικών μέσων όπως ο Νάστος και ο Χαντί. Κατά συνέπεια, ο ΟΦΗ ξεκινάει από θέση ισχύος έναντι της προηγούμενης περιόδου.

Με την σημερινή μεταγραφή του Νίκου Κουσκουνά, ο ΟΦΗ κατάφερε από τα τέλη Ιουνίου να κλείσει τις βασικές επιλογές για τις θέσεις της επίθεσης. Με την παραμονή των Μάνου, Μιλοσάβλιεβ ο ΟΦΗ κρατάει δύο βασικούς ποδοσφαιριστές που, με το Νίκο Παπαδόπουλο στον πάγκο, είχαν φανέλες βασικών στα δύο άκρα της επίθεσης. Μετά την σημερινή προσθήκη του 29χρονου επιθετικού έκλεισε και η θέση του βασικού φορ αφού ο ΟΦΗ κατάφερε να βάλει στο ρόστερ του έναν ποδοσφαιριστή που τα δύο τελευταία χρόνια έχει πετύχει 38 γκολ και κατά συνέπεια η ομάδα δεν πονοκεφαλιάζει για την θέση για την οποία προορίζεται.

Σκοπός πλέον και επόμενοι στόχοι του ΟΦΗ είναι η κάλυψη των άλλων τεσσάρων ξένων ποδοσφαιριστών αφού μετά την παραμονή του Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ, στόχος είναι να γίνουν τέσσερις ποιοτικές προσθήκες με παίκτες που θα είναι σε θέση να κάνουν την διαφορά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook