Φουλ επίθεση και καυστική ανακοίνωση: «Αδιάφοροι μέτοχοι με άκρως προκλητική στάση»!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όσα συμβαίνουν στον ΟΦΗ μέσα στις τελευταίες ώρες είχαν ως αποτέλεσμα την έκδοση ανακοίνωσης από τους «Snakes» που με πολύ αυστηρό ύφος και σε υψηλούς τόνους παίρνουν θέση. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «Snakes»

Οργή, αγανάκτηση αλλα και στενοχώρια ίσως να ειναι τα συναισθήματα τα οποία διακατέχουν τους φιλάθλους μας μαθαίνοντας τις εξελίξεις στην ομαδα το τελευταίο 48ωρο.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ!!!!
Εκείνη η περίφημη παρέα των 9 που θα μεγάλωνε αριθμητικά με κοινό σκοπό την επιστροφή της ομάδας μας στην ΣΟΥΠΕΡ Λιγκ, νοικοκυρεμένη, οργανωμένη, και χωρίς χρέη, μαθαίνοντας απο τα λάθη του παρελθόντος, τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται μισό βήμα πριν τα τινάξουν όλα στον αέρα με την αδιαφορία τους!
Κωμικοτραγικό γεγονός το να μην μπορούν να συγκεντρώσουν ούτε το ποσό για τις προκαταβολές παικτών οι οποίοι περιμένουν τρεις – τέσσερις ημέρες σε ξενοδοχεία για να υπογράψουν το συμβόλαιο τους!
«Μέτοχοι» – αμέτοχοι η στάση σας απέναντι στην ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ που αντιπροσωπευε χιλιάδες κοσμο αλλα και ένα ολόκληρη νησί ειναι ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ!!
Δύο χρονια πριν, διατυμπανίζατε και δηλώνατε με πάθος και απόλυτη σιγουριά οτι θα φέρετε την ομαδα ξανα βήμα βήμα εκεί που ανήκει με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ. Θυμάστε;
Πιστέψαμε στα λογια σας και τις μεγάλες υποσχέσεις αφού θεωρήσαμε οτι εσείς οι επιφανείς και πετυχημένοι επιχειρηματικές του Ηρακλείου και της Κρήτης, πολυ πιθανόν να ήμασταν η τελευταία ελπίδα για κατι καλύτερο. Αποφάσισαμε να σας στηρίξουμε και να σας δώσουμε χρόνο που απόλυτα δικαιολογημένα θα χρειαζόμασταν. Δυστυχώς ξανα για εμάς βρισκόμαστε στο ίδιο έργο θεατές βλέποντας την ιστορία να επαλαμβάνεται.
Η υπομονή μας εξαντλήθηκε και φτάσε η ώρα να σας δηλώσουμε κατηγορηματικά οτι εάν πρόθεση σας ειναι να σταματήσετε την χρηματοδότηση της ομάδας, κάντε το!!!
Όμως αφού τηρήσετε τις υποσχέσεις και τιμήσετε τα λογια σας προ διετίας δια στοματος Αντίπα Σηφάκη την ύστατη στιγμή απο «μέτοχοι» – αμέτοχοι σε μετόχους με καρύδια και καλύψτε τις οποίες οφειλές υπάρχουν και ανεβάστε την ομαδα στην Σούπερ Λιγκ.
Όταν το πράξετε αυτο μπορείτε να πάτε στα εφτά καλα του Θεού, αφήνοντας την ομαδα να βρει τον δρόμο της. Ο ΟΦΗ έχει κοσμο, ειναι ΙΔΕΑ και οι ιδέες δεν πεθαίνουν!!!!
Εν όψει της Γ.Σ. της Τετάρτης σας προειδοποιούμε να μην βγείτε απο την αίθουσα χωρίς να έχετε κάνει το αυτονόητο τήρωντας τις υποχρεώσεις σας. Θα μας βρείτε μπροστά σας και το Ηράκλειο ειναι μικρό. Δεν κολώνα με και δεν μας σταμάτησε κανεις φανερά αποδεδειγμένα στο παρελθόν. Ούτε και τώρα λοιπόν!
Τελος, σαν σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών «Snakes 4 Heraklion Club» απευθυνόμαστε σε όλο τον κόσμο της ομάδας και τον καλούμε να μεινει σε εγρήγορση και ενεργός στις εξελίξεις επιστρέφοντας τη νέα χρονια στην φυσική του θέση στο «Γεντί Κουλέ» υποστηρίζοντας έμπρακτα και ενεργά το σήμα, την ιδέα, το πληγωμένο καμάρι και αφεντικό της Κρητης!!! Τον ΟΦΗ!!!
Εμείς θα τον κρατήσουμε ζωντανό!!!!
Υ.Γ. «Με οποιοδήποτε κόστος»!! Θυμάστε;

«Snakes 4 Heraklion Club»