Έπαθαν πλάκα οι Τρικαλινοί με τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Παρότι ο ΟΦΗ δεν είναι ακόμα ούτε στο… 40% των πραγματικών του δυνατοτήτων, παράγοντες και φίλαθλοι των Τρικάλων εντυπωσιάστηκαν με την εικόνα των παικτών του Νίκου Παπαδόπουλου.

Μπορεί τα πόδια των παικτών του ΟΦΗ να είναι ακόμα βαριά και να υπάρχει κόπωση καθώς η ομάδα βρίσκεται μόλις στην τρίτη εβδομάδα της προετοιμασίας της όμως η εικόνα κόντρα στα Τρίκαλα άφησε πολλές υποσχέσεις για την συνέχεια. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι οι Θεσσαλοί… προηγούνται κατά δύο εβδομάδες καθώς ξεκίνησαν νωρίτερα από ότι ο ΟΦΗ ενώ την Κυριακή αποχωρούν από το Καρπενήσι. Κατά συνέπεια, ο βαθμός ετοιμότητας τους ήταν μεγαλύτερος από ότι εκείνος του ΟΦΗ.

Παρ’ όλα αυτά, φάνηκε ξεκάθαρα στο παιχνίδι η διαφορά ποιότητας που θα έχει το ρόστερ του ΟΦΗ έναντι των περισσότερων ομάδων της Football League. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στο πρώτο ημίχρονο ξεκίνησαν βασικοί οι Περογαμβράκης, Ορτέγκα, Κουσκουνάς και στο δεύτερο πέρασαν στο παιχνίδι οι Λεάλ, Μάνος, Όγκμποε – παίκτες που παίζουν βασικοί σε οποιαδήποτε ομάδες της κατηγορίας.

Μετά το τέλος του αγώνα, δημοσιογράφοι και φίλαθλοι των Τρικάλων δεν έκρυβαν την έκπληξη τους για την εικόνα που παρουσίασε ο ΟΦΗ μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου χρίζοντας τον και εκείνοι ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ.