Πήρε την ευλογία της Παναγίας η αποστολή του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την ευλογία της Παναγίας πήρε η αποστολή του ΟΦΗ, στην επίσκεψη που έκανε την Κυριακή 13 Αυγούστου, στην ιερά μονή της Παναγίας της Προυσιώτισας.

Στο ιστορικό και φημισμένο μοναστήρι, που βρίσκεται 35 χιλιόμετρα από το Καρπενήσι και χρονολογείται από το 829 μ.Χ. και το οποίο πολλοί ονομάζουν και «Σπίτι της Παναγίας», καθώς  στο μονοπάτι που οδηγεί στη μονή βρίσκονται τα «πατήματα της Παναγίας», επτά σχήματα διαφορετικού χρώματος, τα οποία λένε ότι είναι τα ίχνη της Παναγίας, το δέος από τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ και όλα τα μέλη της αποστολής, ήταν μεγάλο.

Δεν σταμάτησαν να βγάζουν φωτογραφίες και VIDEOS απο την όμορφη μονή, αλλά και το εκπληκτικό τοπίο.

Η αποστολή του ΟΦΗ έτυχε θερμής υποδοχής από τους ιερείς, οι οποίοι έδωσαν εικόνες από την Παναγίας της Προυσιώτισας, στους ανθρώπους του ΟΦΗ, οι οποίοι με τη σειρά τους, έδωσαν αναμνηστικά του ΟΦΗ.

Η αποστολή του ΟΦΗ ξεναγήθηκε στους χώρους της μονής και παίκτες και τεχνικό επιτελείο άκουσαν με προσοχή, την ιστορία του μοναστηριού.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος και ο προοπονητής Νίκος Παπαδόπουλος, ευχαρίστησαν τους ιερείς για την ιδαίτερα θερμή υποδοχή στην αποστολή του ΟΦΗ.

Ενώ με ανακοίνωση της, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί τους ιερείς της μονής για την φιλοξενία και τους εύχεται καλή δύναμη στο σπουδαίο έργο που επιτελούν.