Με την επιστροφή στην βάση φουλάρει για την τελευταία μεταγραφή

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στον ΟΦΗ έχουν ανοικτά τα ραντάρ τους, βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και έπονται εξελίξεις μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος σε συνεργασία με τον Ηλία Κώτσιο σκανάρουν την αγορά εντός και εκτός Ελλάδας με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχουν επικεντρωθεί εντός ελληνικών συνόρων για την απόκτηση του κεντρικού μέσου.

Είναι πασιφανές ότι το μοναδικό κενό που υπάρχει στο ρόστερ του ΟΦΗ είναι αυτό στην θέση του αμυντικού μέσου όπου έχει απομείνει ο Ανέστης Νάστος. Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι πέραν της περίπτωσης του Γρηγόρη Μάκου υπάρχουν ακόμα δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που απασχολούν τον ΟΦΗ και οι οποίοι βρίσκονται σε επαφές. Θεωρείται δεδομένο πάντως ότι εξελίξεις θα σημειωθούν μετά την επιστροφή του ΟΦΗ στο Ηράκλειο μιας και πλέον απέμειναν ελάχιστες ημέρες για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας.

Στον ΟΦΗ θέλουν να προχωρήσουν σε σίγουρα μονοπάτια για την έλευση του τελευταίου κομματιού καθώς αφενός το ρόστερ έχει συμπληρωθεί σε ποσοστό 90% και αφετέρου υπάρχει ακόμα δρόμος μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος και κατά συνέπεια είναι αρκετός ο χρόνος προκειμένου να γίνει μια σωστή επιλογή που θα δώσει ακόμα περισσότερα όπλα στην διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook