Το παιχνίδι κυριαρχίας του φετινού ΟΦΗ…

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Τον απόλυτο έλεγχο του κάθε αγώνα θέλει να έχει ο ΟΦΗ και το δείχνει στα φιλικά ματς, όπου έχει καλή κυκλοφορία και κατοχή μπάλας ενώ κρατάει το μηδέν στην άμυνα.

Ένα ακόμα φιλικό  έπαιξε στο Καρπενήσι ο ΟΦΗ και είχε καλό πρόσωπο και από οτι φαίνεται η συνταγή της επιτυχίας για την φετινή σεζόν είναι το λεγόμενο “παιχνίδι κυριαρχίας”.

Με γκολ του Ζιαμπάρη στο 34’ η Κρητική ομάδα κέρδισε και τον Κισσαμικό με 1-0 και ολοκλήρωσε αήττητος τα φιλικά του παιχνίδια στο Καρπενήσι.

Στα άλλα δυο φιλικά προετοιμασίας η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Παναχαική και κέρδισε τα Τρίκαλα με 1-0.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος θέλει να βλέπει σε κάθε ματς ένα ΟΦΗ κυρίαρχο, που να έχει τον απόλυτο έλεγχο, να έχει καλή κυκλοφορία και κατοχή μπάλας και να κρατάει το μηδέν στην άμυνα.

Ο ΟΦΗ έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά του και πολλή δουλειά μέχρι τη σέντρα του πρωταθλήματος της Football league.

Το είπε και ο Νίκος Παπαδόπουλος άλλωστε:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την διάθεση και την απόδοση των παιδιών. Αν είχαμε στατιστικά σήμερα θα διαπιστώναμε ότι είχαμε κατοχή μπάλας 70% – 75%.

Βγάλαμε κάποιες φάσεις που δουλεύουμε πάνω στην προπόνηση, δεν κινδυνεύσαμε καθόλου και βελτιωνόμαστε συνεχώς.

Αυτό που μας λείπει είναι το παραπάνω γκολ για να τελειώνουμε πιο εύκολα τα παιχνίδια, αυτό είναι κάτι που θα έρθει σιγά – σιγά», ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook