Από το… “χτίσιμο” στο… “μοντάρισμα”

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΟΦΗ ολοκληρώθηκε στο Καρπενήσι και από την Τρίτη ξεκινάει το επόμενο στο Ηράκλειο με νέα φιλικά ματς.

Το “χτίσιμο” του ΟΦΗ της σεζόν 2017-18 ολοκληρώθηκε στο Καρπενήσι, όπου βρέθηκε η αποστολή για 12 μέρες, και πλέον αρχίζει το “μοντάρισμα” στο Ηράκλειο.

Οι παίκτες της Κρητικής ομάδας επιστρέφουν την Τρίτη (22/8) το απόγευμα στις προπονήσεις, μετά το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος, μετά την επιστροφή από το Καρπενήσι.

Προπονήσεις και νέα φιλικά παιχνίδια θα συνθέσουν το σκηνικό και ήδη έχουν “κλειστεί” ματς, με την Ομόνοια Λευκωσίας (27/8) στο “Γεντί Κουλέ”, με τον Πλατανιά στα Χανιά (2/9), τον Ερμή Ζωνιανών στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο στις 6/9, τον Κισσαμικό στο Γεντί Κουλέ στις 9/9, ενώ θα γίνουν και άλλα φιλικά παιχνίδια, ανάλογα με την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος της Football league.

Εντωμεταξύ, ο 24χρονος Γάλλος μέσος Jerome Simon, βρίσκεται στο Ηράκλειο και θα δοκιμαστεί από το Νίκο Παπαδόπουλο, στις προπονήσεις του ΟΦΗ.

Ο τεχνικός της Κρητικής ομάδας, θα είναι εκείνος που θα αποφασίσει το αν ο Γάλλος μέσος, που αγωνίζεται στις θέσεις «6» και «8» που αναζητάει ενίσχυση ο ΟΦΗ, έχει τις προυποθέσεις για μια θέση στο ρόστερ της ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook