«Ο ΟΦΗ πρέπει να δουλεύει επαγγελματικά»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο Πέτρος Μαρινάκης που επέστρεψε στον ΟΦΗ μετά από δύο χρόνια. «Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα έχει τον πρώτο λόγο σε όλα» τόνισε μεταξύ άλλων.

Ο ίδιος με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ofi1925.gr ανέφερε ότι «ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο Φώτη Τσάλο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Πρώτα πρέπει να δουλέψουμε. Μας περιμένει πολύ δουλειά, για να φέρουμε αποτελέσματα για τον ΟΦΗ».

Ο Πέτρος Μαρινάκης δίνει μεγάλη έμφαση στη δουλειά που πρέπει να γίνει και στο τμήμα σκάουτινγκ αλλά και στις υποδομές του ΟΦΗ.

Όπως λέει «ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που πρέπει να δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα στις υποδομές. Εχουμε καλό υλικό στις υποδομές και το ξέρω καλά αυτό. Πρέπει να προσέξουμε τα παιδιά που έχουμε εκεί. Επίσης στο τμήμα σκάουτινγκ, άποψη μου είναι ότι ο ΟΦΗ πρέπει να επιλέγει τους παίκτες που πρέπει να έρχονται στην ομάδα μας».

Και καταλήγει λέγοντας ότι «σε όλα αυτά ο Νίκος Παπαδόπουλος θα έχει τον πρώτο λόγο και είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε καλή συνεργασία. Μαζί με όλο το τιμ της ομάδας, θα βοηθήσω και εγώ για να κάνουμε ότι καλύτερο για την ομάδα μας».